Herkese merhaba. Profesyonel olarak 1 senedir WordPress ile uğraşmaktayım. WordPress ile gerçek SEO yaparak, maksimum verim elde etmeyi amaçlayan hizmetler sunmaktayım.
Siteye gerekli eklentiler kurulur. Sitemap ve Robots.txt ayarları yapılır. Site arama motorlarına kaydettirilir. Tema kurulumu yapılır ve tema Türkçeleştirilir.
Yaptığım çalışmalardaki bütün hedef noktalar kalitedir. Siteleriniz ayarlamaların sonunda son hız index alacak ve sorunsuz bir şekilde hitlenmeye başlayacaktır. Site için gerekli olan optimizasyon işlemleri de tarafımızdan tamamlanarak site teslim edilir.
Daha sonrasında isteğe bağlı olarak SEO danışmanlık hizmeti verilir. Siteniz için ileride yapmanız gereken adımları ve taktikleri öğrenirsiniz. Rakip analizimiz sayesinde rakiplerinizi öğrenmiş olursunuz ve vereceğimiz yöntemlerle rakiplerinizden yararlanırsınız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlar duruma gelirsiniz. Bütün bilgiler verildikten sonra artık kendi sitenizin SEO'sunu kendiniz yapmaya başlarsınız. (E-Ticaret amacında olmayan siteler için kesinlikle SEO yaptırmanızı önermiyorum, çünkü E-Ticaret haricindeki sitelerin SEO'sunu kendiniz yapabilirsiniz! Bu yüzden danışmanlıktan yararlanmak cebinize de iyi gelecek

.)
Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için PM atabilirsiniz. Site adresim AdsenseDestek.com'dur. Henüz aktifleştirilmemiştir.
Skype adresimizi öğrenmek için konu altına 'Hizmet hakkında detaylı bilgi alabilir miyim?' yazabilirsiniz. Teşekkürler.
---------------------------------------------------------------------------------------
SEO Hakkında Birkaç Bilgilendirme:
- Google'da dünyanın en zeki mühendisleri çalışıyor. Google, elle yapılmayan her şeyi farkedebilecek kapasiteye sahip.
- SEO paketleri zararlıdır cümlesi yanlıştır. Doğrusu, otomatik programlarla yapılan SEO paketleri zararlıdır olmalıdır.
- Google SEO'yu sever, ki zaten kendisi de SEO yapılmasını tavsiye etmektedir (bkz:
https://support.google.com/webmasters/answer/35291).
- Google'ın bahsettiği SEO, backlink değildir. Sitenin arama motorlarına uygun olmasıdır. Yani kısaca biz ona Site İçi Optimizasyon diyoruz.
- Backlinkler, Google'ın kesinlikle sevmediği bir şeydir. Bu cümle yanlış anlaşılmasın, Google backlinkleri takip eder ve siteleri buna göre sıralar. Ancak bunun elle yapılmasını, yani birisinin tavsiye amaçlı değil de para veya başka bir şey karşılığında backlink vermesini Google sevmez ve bunu çok kolay ayırt edebilir.
- Backlink derken, sitelerin altındaki linklerden bahsetmiyorum, kelimelere verilen linklerden bahsediyorum. Ayrıca ben, backlink alınmasını tavsiye etmiyorum. Önceki cümleleri okursanız Google'ın dünyanın en zeki mühendislerine sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu mühendisler, backlinkin ne olduğunu gayet güzel anlayabilmektedir (sitenin altında başka bir sitenin linkinin olması doğal olarak açıklanabilir mi acaba?).
- Tanıtım yazısı konusuna gelirsek, her şey burada değişmektedir. Otomatik yapılan işlemlerden öncelikle uzak durun, ardından bütçe belirleyin. Bütçenize göre
sitenizle alakalı sitelerden link almaya başlayın, ancak bunu sitenin yaşına ve diğer özelliklerine göre belirli ve düzenli bir şekilde yapmalısınız.