Bence XenForo'ya gecin kolayca gecebilirsiniz 1.4.4 ile stabil smf cevirici ile geliyor vb5 kimse begenmedi diyebilirim verdiginiz paraniza yazik olur sahsen ben XenForo kullaniyorum ve memnunum cok kullanisli ve vb5 kadar dandik bir sistem degil.
Gayet uyguna 2 el lisans bulabilirsiniz xenforo zaten pahali degil 75-80 $ arasi lisans alabilirsiniz almadan önce verification token isteyiniz lisans 120 gün sonra transfer edilebiliyor ve daha önce transfer edilmemis olmasina dikkat ediniz.
Eger siz vb5 karar verdiyseniz 45 $ (~ 104 tl) civarinda transfer ücretli istiyor transfer islemeni gercektirmek icin 350 + 104 buda size 454 tl'ye pahliya patlar.
IP Board'da güzel diyebilirim bu arada ips4 bekliyorum hatta lisans ariyorum ama bulamiyorum ama acelesi yok karar size kalmis.
aslında smf forum olarak ihtiyacımı görüyor ama işte bazı aradığım modifikasyonlar doğru dürüst yok. sağlam bir galeri sistemi istiyorum mesela.v bulletinin en çok bu tarafı hoşuma gitti. ayrıca facebook ile üyelik beğeni sistemi vs gibi modlar lazım.smf de bunların bazıları var ama stabil çalışana rastlamadım. dediğiniz forum sistemini inceleyeceğim.