Arkadaşlar merhaba, sitemde iki farklı galeri sistemi mevcut. Yine buradan bir arkadaşa yazdırıp siteme ekletmiştim. Arkadaş uzun süredir foruma girmediğinden kendisine hallettiremediğim için konu açıyorum. Birinci galerileme şekli normal ilk sayfadan itibaren resmin üzerine tıklayınca ikinci sayfaya geçiyor bunda sorun yok. İkincisi ise küçük resimleri yazının sonuna ekliyor tıklayınca galeri sayfasına geçiyor. Burada şöyle bir sorun yaşıyorum. Eğer galeriye eklenen resimler yatay değil de dikeyse ve belli bir oranda küçükse örneğin 250*700 gibi bunu direk sağa sola yaslayacak şekilde genişletiyor ki bu da 600*1250 gibi dev boyutlara çıkıyor ve resim piksel piksel oluyor. İsteğim şu, hangi boyutta eklersem ekleyeyim orjinal boyutta çıksın.
İkinci isteğim ise eklenen resimlerde otomatik olarak ortam dosyası seçili çıkıyor bunun otomatik olarak hiç birisi olmasını istiyorum. Bu değişiklikleri aşağıda görsellerle açıklamaya çalıştım sanırım anlaşılacaktır. İlgilenen arkadaşlar ücretle birlikte iletişime geçerse sevinirim.
Başka bir forumdan bir arkadaşa yaptırıldı teşekkürler.