emrahakin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resim linklerinin hepsi aynı siteden mi?
evet aynı site

aliosmanyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şöyle bir kod buldum. İşinize kesinlikle yarar diye düşünüyorum. Link burda: http://makaleci.com/php-ile-dosya-ce...irme-curl.html

Tek yapmanız gereken iki fonksiyon oluşturmak. Birinci fonksiyona satır satır txt dosyasını okuma yaparsınız, ikinci fonksiyona da aşağıda belirttiğim fonksiyonu yazarsınız. Ne kadar bilginiz var bilmiyorum PHP konusunda ama sadece ilk satırdaki $_GET[‘v’] yerine txt dosyasındaki her satırı okucak şekilde bir değişken belirtmeniz yeterli olur.

$linkcik=$_GET[‘v’]; // Adres satirindan dosya yolunu aliyoruz ve degisekene atiyoruz.
// Bi kisimdan dosyamizi cekecek fonksiyona giris yapiyoruz.
function dosya_indir($link,$name=null)
{
$link_info = pathinfo($link); //Yol bilgilerini deðiþkene atýyoruz.
$uzanti = strtolower($link_info[‘extension’]); //Dosyanýn uzantýsýný deðiþkene atýyoruz.
$file = ($name) ? $name.’.’.$uzanti : $link_info[‘basename’];
$yolcuk = “dosya/”.$file; // Dosya/ buradan cektigimiz dosyanin kaydedilecegi yeri seciyoruz, sonunda / isareti olmak zorunda ve klasorun yazma izni (777) olmali.
$curl = curl_init($link);
$fopen = fopen($yolcuk,’w’);
curl_setopt($curl, CURLOPT_HEADER,0);
curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
curl_setopt($curl, CURLOPT_HTTP_VERSION,CURL_HTTP_VERSION_1_0);
curl_setopt($curl, CURLOPT_FILE, $fopen);
curl_exec($curl);
curl_close($curl);
fclose($fopen);
}
//cekme islemi bitti sira diger kisimalarda.
$rasgele_sayi = rand(1,10000000); // Rastgele sayi olusturup, degiskene atiyoruz.
dosya_indir($linkcik,$rasgele_sayi); // ilk satirda get metodu ile aldigimiz linki degiskene atamistik, burada url adresini ve bir onceki sayirda random sayimizi ekliyoruz, inecek dosyayi ve ismini belirliyoruz.
// islem tamamlandi dosyalar cekildi, simdide cekilen dosyayi ve yeni ismini ekrana yazdiralim..
echo “Cekilen dosya baglantisi: “.$linkcik;
echo ”
Yeni dosya ismi: “.$rasgele_sayi;
// Bitti: By kuaza dan sevgilerle. Makaleci.com sitesi okurlarina saygilar..
İyi forumlar.

( işinize yaradıysa R10+ butonuna basabilirsiniz )
inceliyorum... (yapamadım)