Problem çözme yeteneği vardır kimilerinde. Her türlü duruma, soruna, soruya, zorluğa vs. çözüm getirmeye öylesine bağımlı olmuşlardır ki kimilerinin problemi fark etmediği durumlarda bile problemleri tespit etme ve çözme yetenekleri vardır. Kimileri problemler ortaya çıktığında çözüm yolu arar, kimi problemin ne zaman geleceğini öngörür ve tedbirlerini ona göre alır. Kaybetmek istemiyorsanız, henüz problem yokken öngörebilmeniz lazım. Eğer yapamıyorsanız, yapabilecek birini bulmanız lazım.

Birkaç küçük(!) dokunuş ile işiniz, projeniz, siteniz, hayatınız vs. oldukça değişebileceğini, hatta bambaşka bir şey olabileceğini biliyor muydunuz? Birkaç küçük dokunuş gerekiyorsa bizim bakış açımızın dışında bir yerlerde olduğu kesin. Siz sadece hissedersiniz, bir şeyler yapmalı ama ne? Bu durumda daha farklı açılardan bakması için birine ihtiyaç duyarsınız.

ReferXchange hocam fikir sancısı çeken bir şahsiyet. Onun sancılarını dindirmeye yardımcı olun. Ben 5 saat kadar yardımcı olabildim. Henüz fikir sancılarının dindiğini görmedim, hatta daha çok şiddetlendi. Daha çoook anlatacak şeyleri var, siz yeter ki sorun