Konu
Download Alanında Lider Keyword Domain
14-01-2015, 23:44:50
Demersum
Site adresi: Sadece
cep telefonu
ile verilecektir. Cep tel için pm atın yada telefonunuzu gönderin ben arayım. (En geç 48 saat içerisinde dönüş yapılacaktır. Ciddiliğine inandığım kişilere özel mesaj ile site ismi gönderme hakkımı saklı tutarım.)
Sitenin aylık getirisi: Site içeriği boşaltılıp sadece domain olarak verilecektir. Bu yüzden aylık getirinin bir önemi olmadığını düşünüyorum. Fakat ilgilendiğim zamanlarda sabit reklam + adcash + turbobit 1700 1800 liraya yaklaşıyordu.)
Site için istenilen fiyat: Sadece domain 1500
Sitenin açılış tarihi: 29.06.2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Download
Günlük hit sayısı: -
Ziyaretçi kaynağı: -
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yıl 7 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sadece domain. (İstenilirse makaleler ilede verilebilir. Fiyat farkı olacaktır.)
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Sitenin domaini kendi download alanında lider bir siteyle aynı ismi paylaşmaktadır. İşim dolayısıyla sürekli seyahat halindeyim bu yüzden siteyle uzun bir süre ilgilenemediğim ve içeriğinin eskidiğini düşündüğüm için içeriği tamamiyle sileceğim için google da index i de olmayacak bu nedenle yeni projenizde herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Ayrıca sitenin içeriği tamamiyle %100 özgün makaleler hazırlatarak oluşturulmştur. 122 adet makale bulunmaktadır. Makaleler ile siteyi isterseniz fiyat farkı olacaktır.