Merhaba,
Aşağıdaki linkte detaylarını verdiğim sitemi tekrardan aktif etmek istiyorum. Ancak sunucu yönetimi konusunda pek iyi değilim. Sunucu yönetiminden kurtulmak için hosting paketlerini tercih etmem durumunda da yeterli olmayacağını düşünüyorum. Karşılıklı olarak sorun yaşamayacağımız teklif ve önerilerinize açığım. İyi çalışmalar.
https://www.r10.net/yeni-site/1388333...ri-sitesi.html
Bilmenizde fayda var:
- Altyapı wordpress,
- Günlük 20 tekil ziyaretçi alıyor. Kısa sürede 1k tekili hedefliyorum.
- Cpu'yu yoracak eklentiler yok.
- Mysql de 300 bine yakın kayıt var (300mb civarında). Arama sorguları vps'i boğabiliyordu. Buna başka çözümlerde arıyorum ama şimdilik durum bu şekilde.
- Minimum 4gb web alanı gerekli.
- Cache uygulamaları faydadan çok zarar veriyor. Alternatif bir çözüm bulacağım; muhtemelen cdn bu işi çözecektir.
- 2cpu, 4gb ram vps kullandım ve memnun kalmadım. Optimizasyonunu yapamadım diye düşünüyorum ya da sunucu performansları kötüydü bilemiyorum.
Merhaba,
İsteğinizi karşılayacak kesinti hız veya hizmet konusunda kesinlikle sorun yaşamayacağınız
%100 gerçek Cloud SSD hosting paketlerimiz bulunmaktadır.
(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde
7 koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.
Aylık $1 dan başlayan fiyatlarla paketlerimiz yüksek standartta ve özelliktedir. Paketlerimizde CPU ve RAM kullanım oranları yüksektir. İsterseniz paylaşımlı Cloud SSD Hosting paketlerimizi kullanarak deneme yapıp sitenizi gözlemleyelim, sonrasında kaynak kullanımınıza göre daha faydalı tavsiyelerde bulunabiliriz. Tüm ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek alt yapımız olduğunu belirtmek isterim.
CloudBunny Kontrol Panelimizden Wordpress Kurulumu Nasıl Yapılır? 1 İle 10 arasında site barındırabileceğiniz SSD Cloud hosting paketlerimiz Cloud SSD Server Paketlerimiz
Cloud teknolojisi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen
Neden Cloud ? ve
Cloud Kıyaslama sayfamızı ziyaret ediniz.
Teşekkürler.
CloudBunny.Net