btc oldu: $ 179.93 dolar bakalım gene kimin elinde patladı.
"Bu 275 dolara buraya yazıyorum 11.01.2015 bir ay sonra bakalım kaça düşücek."
3 günde 100 dolar eridi ve birdaha çıkmıcak yukarılara hadi 100 dolardan aşağı gider umarım
Çok olumsuz düşünüyorsunuz hocam

Forumda sizin mesajlara hep bakıyorum da BTC konusunda felaket olumsuz düşünceleriniz var.
Daha önce de çok ciddi düşüşler yaşadı lakin tekrar sağlam toplamalar gerçekleşti.
1100TL gibi fiyatlardan 600-700TL fiyatlarına geriledi. Bir kaç günde tekrar 900-1000TL fiyatlarına felan topladı.
Bence piyasada birilerinin elinde çok ciddi rakamlarda BTC bulunmakta. Bu kişiler elindeki BTC'leri paraya çevirmek için uğraşıyor. O yüzden bu düşüşler meydana geliyor. 1 Aya kesinlikle kendini tekrar toplayacaktır.
Bir yerden çalıntı elinizde 10.000BTC bulunsa ve bunları bir anda piyasada eritirseniz tabiki bu düşüşler meydana gelir
O yüzden bence içinizi ferah tutun. Düştü gidiyor diye sakın elinizdekileri öldüm fiyatına satmayın derim.
Yukarıdakiler tamamen kendi düşüncelerimdir...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:20:07 -->-> Daha önceki mesaj 22:16:39 --
Not: Daha geçen R10'da konusu açılan "Cryptodouble" Sözde firma olan dolandırıcılar piyasadan toplamda 10k BTC'ye yakın mal kaldırdılar. Bunlar onca BTC'yi ölene denk saklayacak değiller sonuçta. Bir çok aracı kuruma dağıtarak ellerinden çıkartacaklar.
O yüzden bu tarz soygunlarda elde edilen BTC'ler bedava olduğu için öldüm fiyatından Paraya çeviriyor insanlar. O yüzden yanan hep biz oluyoruz.
Lakin o adamlar elindeki BTC'leri paraya çevirdiklerinde, piyasa tekrar kendini toplayacak ve düzenli bir yükseliş içerisine girecek. Bir anda eski halini almayacak ama en kısa sürede tekrar eski fiyatlara dönecek.
Emin olun buna