Hocam Scripti inceledim kurdum cok güzel sorunsuz calısıyor Fakat bugun itibariyle Bi hata aldım Büyük ihtimal benden kaynaklanan bı hata Sepete ekle Butonu calısıyordu suan sepete ekleye tıkladıgında siparisi onaylama yerine gelmiyor nasil düzeltirz
Kaynak kodu tekrar düzenlemenizde fayda var muhtemelen admin panelinden sepetim blok bölümünden bir değişiklik yaptığınız varsayılan kalıbı kullanarak yeniden blok oluştura bilir ya da db yi tekrar yükleyebilirsiniz.
hocam büyük bir iyilik yaptınız çok teşekkürler
Rica ederim güle güle kullanın
emeğinize sağlık teşekkürler
Rica ederim güle güle kullanın
merhaba. öncelikle elinize sağlık güzel bir script. fakat birkaç şey sormak istiyorum kusura bakma fazla kodlama bilmiyorumda. bu scriptte sepete ekle butonu yerine sadece ürünü incele butonu olsa ve butona tıklanınca istediğimiz siteye yönlendirse. ben böyle birşer istiyorum. fırsat ürünleri gibi fakat kendim ürün satmıcam. bilindik satış sitelerini inceleyip kendi siteme koyup incele butonuna tıklandığında ise o siteye giecek.
Alt yapı olarak basit e-ticaret anlayışında tasarlandığı için bazı bölümlerin pasifize edilerek sepetim bölümünün incelediklerim kısmında düzenlenmesi ve bu ürünlerin alt kısımlarına ürün linklerinin eklenmesi gerekir buda php bilen birisinin yapması gerekir php hakkında bilgi sahibi değil iseniz ister araştırarak yapın ya da bilen birisine danışabilirsiniz.
hocam yonetim panelinde güvenlik kodu gostermiyor neden acaba

resim yok simgesi var ne yapmamız gerek
Benim hiç almadığım bir hata google chrome ile deneyip bakarsanız belki resim adına türkçe karakter kullandınız ya da veritabanı bölümünden site yolunda bir değişiklik olmuştur ilgili dosyaları geri yükleyerek düzeltebilirsiniz.