Hgocmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ne zaman başlanıyor, durumu kaçırdım ben.
Bugün itibariyle başladık hocam, belirttiğimiz sitelerde gün içerisinde gezintileri yapıp yorumlarınızı bırakır ve bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim..

NK1864 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boş üyeliklerden birine talibim.

http://www.alexa.com/siteinfo/emlakpatronlari.com

Diğer Webmaster forumlarında da düzenli olarak Alexa gruplarına katılmışlığım var. Gruplar kısa sürede dağıldığından ötürü, mümkünse daimi bir şekilde devam edecek bir gruba dahil olmak istiyorum.
Önceki grubumuzu bir türlü ''belli bir'' düzene oturtamadığımız için bu grubu kurduk ve yeniden başladık zaten hocam. Eğer aksatmama sözü veriyorsanız, memnuniyetle aramızda görmek isteriz sizi de. Ekliyorum ancak unutmayın lütfen, 1 gün dahi katılımı yapamama durumu olacaksa en azından ''mazeret bildirme'' yapılsın ki, ne yolda olduğumuzu bilelim.

Genel Not: Grubumuzdaki 8. ve 9. isimler bugün itibariyle listeye eklendiği için, dün gece 00:01'den beri gezintisini tamamlamış arkadaşlar onları es geçmiştir muhtemelen. O yüzden 8. ve 9 . sıradaki isimler yarından itibaren gezintilerini yapıp yorumlarını bıraksınlar lütfen; aynı şekilde bizde işlemlerini yarın gerçekleştirelim arkadaşların; bilginize sunarım.

Grubumuz 9 kişi olmuştur, projeye son sürat devam!