Her yazılana eyv denmez. Birisi inşaat yapar, kötü ustalık vardır ona emek var denmez. Gelir denetimciler o inşaatı mahkeme kararıyla yıkar. Burada da arkadaş yanlış bilgiler veriyorsa herkesin yorum yapıp eleştirmesi kadar doğal birşey yoktur. Kendi fikirlerini kesin gibi başlıklar kullanarak kullanıcıya aktarırsa da bu tarz olayların olması normal.
İnşaat örneği çok yanlış, çünkü inşaat yıkılırsa insanlar zarar görür. Buradaki konu ise faydasızsa kimse mesaj atmaz, ilgi göstermez ve alt sayfalara gider, zaten görünmez olur. Bir de eleştiri ile aşırı tepkiyi karıştırmamak lazım. Eleştiri tabiki olacak ama maalesef bu komuda hakarete varan tepkiler var.
Bu konudaki gibi aşırı tenkit paylaşım ruhunu öldürür. Yani şahsen ben şunu düşünürüm, hoşuna gitmeyince bu kadar aşırı tepki gösteren insanlara ben neden iyilik olsun diye bilgilerimi paylaşayım ki?
Bazı arkadaşlar imleme vs. demiş, siz de imleyin beyler r10 buna yasak koymuyor. Web dünyasından hit çekmek, imlemek ve taraftar kazanmaya çalışmak kadar normal ne olabilir? Lütfen paylaşım ruhunu öldürmeyin, menfaat için olsa dahi.