Hocam Allah Aşkına Bu Kadar Dışarıdan backlink almaya takılmayın gerçekten sitenizin içinde de backlink halledersiniz. Pagerank Algoritmasını dikkatli inceleyin göreceksiniz. Ayrıca Dışarıdan backlink kazanmakta bu kadar zor değil
Bakın backlink almadan başarılı olabilirsiniz zaten onu ben de biliyorum ama siz, ben ve bu forumdan kimse olamaz. Backlink almadan başarılı olmak için para lazım. Para ile verirsin reklamı, tv reklamı, internet sitelerine reklam, radyo reklamı markanı yaparsın kullanıcılar da beğenirse algoritmaya göre üste çıkmaya başlıyorsunuz zaten ve linklerinizi sağda solda forumlarda paylaşılıyor ama size buraya 1000 TL bütçesi bile olmayan adamlara bunu yapın diyorsunuz.
Yazdıklarınız doğru ama bu foruma göre komple yanlış. Yanlış olmasının sebebi ise tamamen ekonomik güç.
Bakın n11.com, tozlu.com vs vs bunlar hep reklam vererek sıralamada tırmanmış siteler. Para varsa sıralama var para yoksa ufak paralarla backlink ile beslemek zorundasın yoksa dünyanın en kaliteli içeriğine sahip websitesi ol yine de başarılı olamazsın.