Selamlar,
Başıma gelen olayı sizlere de aktarayım ki siz de gerekli önlemleri alın.
Google news başvurum onaylanır onaylanmaz Ayşen isimli bi bayan sitem üzerinden iletişime geçti ve news editörlüğü yapıyoruz diye başladı cümleye. Çok uzatmadan attığı maili aşağıya yazıyorum...
Merhabalar, sitelere Google News editörlüğü hizmeti sunuyoruz. Hizmet kalitemizi anlatmadan önce sitenizi Google News üzerinde gördük onun için yazmak ve daha fazla kazanmak ve daha fazla hit çekmenize yardımcı olmak için burdayız. Sitelerinize her gün 30 haber giriyoruz, bunlar news üzerinden alınıyor ve 5 kişilik ekibimiz tarafından her gün eksiksiz olarak gün içerisinde girilmiş oluyor. Haberlerde News'e düşürme olasılığı %95 oluyor ve düşmeyen haberlerde 3 defa daha deneme yapılıyor News'e düşmesi için aylık 500TL ücreti var ve haberlerin ''haber detayı'' 30 kelimeye kadar özgün yapılarak yayınlanır News'e uygun, isterseniz özel algoritmalar sayesinde haberi ilk siz yayınlamışsınız gibi de gösterebiliyoruz %100 özgün oluyor garantisini veriyoruz ücret biraz daha fazla oluyor herhangi bir kelime değişmiyor. Eğer kabul ederseniz haftalık ödeme ilk iş sonra ödeme olarak PayPal üzerinden ödeme kabul ediyoruz, isterseniz deneme yapabiliyoruz bir kaç haber olarak.
Öncelikle bilenler lütfen bizi de aydınlatsın bi sitedeki haberi copy-past yaparak sitede yayınlıyorlar ve google'a göre özgün oluyor. iki siteyi karşılaştırdığında ise haberlerin kelimesi kelimesine aynı olduğunu görüyoruz. Bu nasıl mümkün olabiliyor ?
Diğer bir önerim ise ben kaza eseri bu insanlarla çalıştım ve yaklaşık 100 haber girişi yaptırdım tabi ki bin pişmanım... Şimdi tek tek haberlerini sileceğim. Bide utanmadan haberleriniz %100 özgün olacak diyorlar bunların anlayışı google'ı kandırarak özgün yapmak demekmiş. Yani google anlarsa özgün değil anlamazsa özgün...
Not: sitenin trafiklerinde hiç artış olmadı...