yazmayı seviyorsanız bilgili olduğunuz konuda ücretli tanıtım yazıları yazabilirsiniz. hem tanıtım yazısı yazdıranlara kendi sitenizde yayınlama teklifi de sunabilirsiniz.
her yazınıza özgün imaj tasarlama fikriniz gayet güzel, devam ettirmenizi tavsiye ederim. siteniz manuel kontrole girerse (arama kalite kontrol veya adsense vb. nedenle) sadece bu yüzden otomatikleştirilmiş bir site olmadığı rahatça anlaşılabilir ve sıkıntı yaşamazsınız.
Arkadaşlar selamlar,
Öğrenciyim, grafikerim. Ekstra harçlıklarımı r10 üzerinden yaptığım işlerden kazandığım paralar ile yapıyorum. İlk defa ciddi anlamda ilgilenmek istediğim bir websitesi oluşturdum.
www.yenibirbilgi.com , 3-4 gün oldu siteyi açalı, hemen hemen her gün içerik eklemeye çalıştım 3-4 günde 150 index yakaladım googleda.
Sorum şu ki, bu konseptekki bir web sitesinden nasıl para kazanırım? Adsense gelirleri ne olur? (Sitenin günlük hiti şu anda 100 civarı ancak yüksek takipçili twitter hesabım var oradan reklam yaptığım için yüksek) Adsense dışında başka bir para kazanma yöntemi var mıdır? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla..