Sonsuzsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazınızı okudum Bilgilendirme için tşk ederim.

Benim sormak istediğim bir cevabınızda şunu yazmışsınız ;
'' NA değerli bir tanıtım yazısı yerine Google Playde bir uygulama yayınla ve oradan backlink al dikkat SATIN AL demedim backlink AL dedim.''

Backlink alabileceğimiz önerileriniz nedir bu ve buna benzer etkili olacak ?

İkinci olarak SSL ev sertifikası almayı düşünüyorum bunun katkısı ne boyutta olacaktır ?
( Sitem e-ticaret yada üye olunan bir site olmadığından alacağım SSL ev sertifikasını google gereksiz diye ciddiye almazmı yoksa diğer e-ticaret sitelerine verdiği güven onayını benim sitemede verirmi ? )

Üçüncü olarak alexa ücretli üyelikte fayda yada zarar varmıdır?
( Bunu sormamın sebebi alexa ücretli üyelik yapınca alexadan değişik sitelerden backlink geliyor ve gelen backlinkler belli süre sonra kalkıyor bunun yararı yada zararı varmıdır ? )

Aynı zamanda DMCA üyeliğinin seoya etkisi varmıdır varsa nedir ?

Tşkler
1. sorunuz için
daha pek çok yer var
appstore
google play
samsung store
chrome store
mozilla extensions
google kitaplar vs
2. sorunuz
eğer bir işyeri sitesi ise EV SSL
değilse wildcard SSL (Tavsiyem labina hosting den alın hizmetleri çok iyi fiyatlar zaten aşağı yukarı heryerde aynı benim adımızda verirseniz küçük bir indirim yaparlar)
3. Sorunuza gelince
hiç bir etkisi yok !

Ek not
Blithe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın hata benim. Sizinle gereksiz bir polemiğe girmemem gerekirdi. Fakat yazdıklarınızdan, yanlış şeyler öğrenilmemesi adına bir kaç düzeltme yapayım.

Öncelikle backlink kavramının nofollow, dofollow ayrımı olmaz. Nofollow link de backlinktir, dofollow link de backlinktir. (Backlink Nedir ?*) Aralarındaki tek fark, dofollow backlink pagerank geçirirken, nofollow backlink pagerank geçirmez. Ki artık pagerank'ın da eskiye nazaran önemi bayağı bir azalmıştır. Ayrıca dofollow verdiğiniz linklere bir nevi kefil olursunuz. Yanlış kullanımında algoritma cezalarına ya da filtre'ye takılabilirsiniz.

Sıralamaya etkisi açısından, kendi tecrübelerime dayanarak sağda solda yazanları doğru bulmuyorum. Çoğu nofollow link'ten, dofollow'dan daha verim aldığım durumlar olmuştur. Burada linki aldığınız sitenin, o siteden yapılan link çıkışı, ABC class ip, sitelerin benzerliği, özgünlüğü v.s v.s. ve son olarak da linkten gelen ziyaretçi sayısı önemlidir. Örnek veriyorum toplam link çıkışı 500 olan siteden aldığım ziyaretçi getirmeyen dofollow backlink, hiç dışarıya link çıkışı yapılmamış kaliteli siteden aldığım nofollow backlinkten daha etkisizdir. İnternette bulunan kaynakların bir bölümü nofollow backlinkler sıralamaya etkisi yok dese de, sıralamaya etkisi bariz şekilde vardır. Buna en güzel örneği, sosyal medya paylaşımlarını verebiliriz. En önemlisi ise, aldığınız ya da kazandığınız dofollow linklerin doğal gözükmesi için nofollow linklere de ihtiyacınız vardır. Tüm linklerini dofollow olan bir siteye Google hiç bir zaman doğal gözle bakmaz. Bu da dolaylı yoldan nofollow'un sıralama üstündeki yararıdır.

Aşağıdaki resmi (US Sıralama Faktörleri) inceleyerek konuyu pekiştirebilirsiniz. MozCon'a da katılmış biri olarak o makaleleri sizin iyice okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca burada konuşmayı kesebilirsek sevinirim. Kendi naçizane fikirlerimi belirttim, anlayışınız için teşekkür eder başarılar dilerim.

http://www.searchmetrics.com/wp-cont...ctors-2014.png

*Backlinks, also known as incoming links, inbound links, inlinks, and inward links, are incoming links to a website or web page. In basic link terminology, a backlink is any link received by a web node (web page, directory, website, or top level domain) from another web node

http://en.wikipedia.org/wiki/Backlink
Neden Backlink Alırız PR değerimize etki etsin bizde değerli olalım yükselelim diye PR değeri olmayacak yerden neden backlnk alınmaya çalışır ? bak bu da ayrı bir soru
benim anlattığım hiç bir yöntem ve teknik video, oyun vs siteleri için değil sadce firma siteleri içindir.