Yasakçı bir zihniyet değil ama insanımıza zarar veren şeylerin yasaklanması için korkmadan çekinmeden masaya vurabilen bir aday istiyorum. Alan razı veren razı zihniyetinin hakim olduğu değil memleketimizin ve vatandaşlarımızın daha ahlaki ve interneti teknolojiyi daha düzgün şekilde kullanmayı alışkanlık haline getiren bir nesil görmek istiyorum. Şunu yapacağım bunu yapacağım demek kolaydır, şuna da yaranayım buna da yaranayım demekte kolaydır ama normal bir tüketicinin kullanıcının öngöremediği şeyleri görerek çözümler üretilmesi ve bu uğurda bir kariyer hedefi değilde ülkesinin geleceğini daima gözetmek gerekiyor. Gerektiği zaman su taşımak gerektiği yerde ise ateşe korkmadan girebilmek gerekiyor. Ateşe girebilmek için de İbrahim olmak gerekiyor. Onun hakkını vereyim bunun hakkını vereyim, şunu dinleyeyim bunu dinleyeyim; elbette güzel bir şey hakkı olanın hakkı sağlanmalı lakin bu işe girdiniz mi bunun sonu gelmez bunun yerine insanların düşünme yapısı geliştirilmeli ve bu sayede bir aracı olmadan herkes adil bir şekilde davranış sergileyebilir. Farklı olan ne olabilir, ben neyi değiştirebilirim. Değiştirdiğim şey öyle bir şey olsun ki adı değişim olsun yani köklü bir değişim. Ben karınca olacağım dersen o da iyi güzel ama bizlerde birer karıncayız zaten. Elinde eğer bir güç olursa bu gücü sonuna kadar kullanmalısın. Hayırlısı olsun.