56. Bunları asla yapmayın, asla yükselmesin siteniz.
Tanıtım ve link almadan yükselen site varsa örnek gösterir misiniz ? Siz bile backlink alıyorsanız ve bize alma diyorsanız amacınız ne giyim,oyun,film tüm sektörlere el mi atacaksınız bizi batırıp
Diğer yazdıklarınız ise olması gereken ve en amatörün bile bildiği şeyler.Paylaşımın için teşekkürler.Paylaşımdan yanayız ama nakaratlar bazen zaman kaybı oluyor.
Eyüpoğlu senin yazılarına cevap yazmak gibi bir düşüncem artık yok ancak burada yazmak mecburiyetinde kaldım
backlink almayın demedim ASLA SATIN ALMAYIN dedim ki backlink almak ile satın almak birbirinden farklı şeyler
bununla birlikte pagerank algoritması ne diyor sayfaların PR değeri vardır diyor. doğrumu ?
öyleyse siz tanıtım makalesi yayınlattığınız anda yayınlanan sayfanın PR değeri kaçtır ?
NA olmazmı ?
öyleyse ne diye NA değerli bir backlink için yayıncıya ayrı, makaleciye ayrı ücret ödeyenceksin ?
NA değerli bir tanıtım yazısı yerine Google Playde bir uygulama yayınla ve oradan backlink al dikkat SATIN AL demedim backlink AL dedim.
veya git mozillada bir eklenti yayınla veya githubda bir applikasyon yayınla
bak daha fazla değerli backlink kazandın
veya sitenin değeri yükselsin istiyorsan kendi içinde sayfa sayını artır yani makalelerini kendi sitende hazırla
bak daha fazla etkili bir sürü yol söyledim bile
BACKLINK SATIN ALMAYIN
BACKLINK KAZANIN
aradaki fark çok fazla !