Fazla tecrübem yok adsense ile ilgili, sizler daha iyi biliyorsunuzdur elbette. Şimdiye kadar pek haşır neşir olmadım konu ile ilgili. Ayın 21'inde kesinleşiyor sanırım ödemeler.
Ben derim ki, kaybedeceğim bir şey yok şu an, zaten aylarca falan emek harcamadım, 1 aylık bir site (domain 2 senelik) Risk alıp (madem banlanırsın diyorsunuz) ayın 21'ine kadar bekleyeyim.
Öderlerse o parayı ne ala, ödemezlerse de pek bir şey kaybetmem, site ölür gider. Fakat, herhangi bir hile hurda yapmamışken. Alt tarafı videonun 3 yanına reklamları yerleştirdim ki wordpress kullanıyorum (şöyle de resmi göstereyim)
Otomatik reklam tıklama falan var mı onu da bilmiyorum, kullanmıyorum.
Böbürlenmek falan değil niyetim, kesinlikle yanlış anlamayın. Bakarsınız google amca bir şey der kapatır hesabı. Ne olduğunu ben de bilmiyorum çünkü şu an, şaşkınım.
Diyeceğim şu ki sevgili arkadaşlar, ya bu denk geldi böyle bir anda, ya da farkında olmadan kılıfına uydurdum bir şeylerin.
En güzeli 10-15 gün daha bekleyip, bu aylık parayı alırsam "Hakkaten başarmışım farkında olmadan" derim. Alamazsam da "Yahu varmış bi tuhaflık, sağlık olsun" derim

. Bandwidth'im de yetmeyecek bu ay, 50gb'den 100gb'ye çıkarmak zorundayım sanırım. hiç beklemiyordum böyle şapkadan çıkar gibi çıkacağını bunun. Çok büyük sürpriz oldu.
umarım yolunda gider herşey.