emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selam..
Kısa kesiyorum ; hayatta evlilikten nefret eden biriydim evlenmeyi hiç düşünmezdim ta ki şu ana kadar.

3-4 yıldır arkadaş olduğum biriyle 1.5 aydır birlikteyiz. Aynı evde yaşıyoruz, sürekli beraberiz ben işe gidiyorum o da öyle akşam yine beraberiz falan. İlginç bir şekilde hiç sıkılmıyorum ki ben normalde herşeyden hemen sıkılabilen biriyim hatta sevgili muhabbetlerinden de öyle.

Kısaca : 22 yaşındayım aylık kazancım 3.000 lira elde yok avuçta yok ev yok miras kalmayacak hiçbirşey yok kısacası. Bir annem var bir ben ve bir de sevgilim.

Biz diyoruz ki düğünsüz derneksiz şimdi gidip başlatalım işlemleri atalım imzaları sonra söyleyelim biz evlendik, bir nevi kaçma gibi birşey.

Şimdi sizlerden fikir rica ediyorum. Bu yazdıklarımı hiç mantıklı bulmuyorum ama kalbime söz geçiremiyorum. Mantık her zaman bizi doğru yola mı sevkeder sizce ? Hayatta mutlu olmak için yaşamıyor muyuz nihayetinde ?

Evli arkadaşlar siz mutlu musunuz evlilik nasıl birşey keşke evlenmeseydim diyor musunuz ?

Öte yandan biz açıktan üniv. bitirip kariyerimizi de yapmayı düşünüyoruz bu evlilik bize engel olur mu ?
Herkese sevgiler.
çok güzel olur. masrafsız evlilik. erkek için sorun yok. ama eğer kız bunu direk kabul ettiyse bi kere daha düşün derim.