MustafaEkiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senlik bir durum yok. Arkadaşın hocaya gitsin. Akşam ezanından sabaha kadar arkadaşını rahat bırakmazlar.
evet hocam o günde dediğim gibi güneş batımına doğru bşladı olaylar
musallat olmasından değilde psikolojik olarak çöktüm kendim
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
muhtemelen musallat olmuşlarda arkadaşın neden bağırıyor bunları sordun mu hikayede eksiklikler var.Onları gördüğü için mi bağırıyor.Boğazınamı sarılıyorlar.Negatif enerji ile beslendiklerinden bu tip hareketler yaparlar.Ayrı yeten bu varlıklar denildiği kadar korkunç görünümlüde değil ,çoğu gören gölge şekillerden bahseder.Korkmanıza gerekicek bir durum yok.Size musallat bile olsalar hocalar bunları göndermeyi başarıyor...

varlık sürüngenimsi bir şeymiymiş bunları sormak gerek kimine göre cin yok orion gezeninden gelen replitian denilen sürüngen yılan benzeri varlıklar var pelerinli vs.
hocam vala çocukla benim son sohbetim olaylaın başladığı sabah zaten dediğiniz gibi net bişey değil bi ara o kadını gördüm demiş vasde bilemiyorum ben kopnuşmaya bile korkuyorum yani çocukla
çocuk dediğim gibi durduk yere bağırmaya başlıyo r sesi kalın filmlerdeki gibi
dua okuyunca o değişik sesle keslan diyor
hatta bi diğer arkadaş tam o sırada adın ne kimsin sen dediğinde sanane laaan diye bağırıyor adını tekrar sorunca adııım adııım adııım diye 3 kere tekrar etmişti yani dediğim gibi hatırladıkca kötü oluyorum dün gece aklıma geleni yazdım.
zaten burda bi kaç kişiye daha böyle olaylar olmuş onlarda diyo korkmayın diyo dua adin diyolar

bu arada filmide çıkmıştı demirköymü ne kırklarelideyim ben yani o filmdeki konusu geçen köy burayada 10-20km uzaklıkda