Site adresi: Ciddi kişilere PM ya da Skype'tan verilir, PM atmayabilirim herkese.
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 9 bin TL - pazarlık yok
Sitenin aylık getirisi: Dizi izleme sitesi, size göre değişir. Şu an 500-1000 arası kazanıyorum, reklam alanları boş. 1000 TL artı da kazanmak mümkün.
Sitenin açılış tarihi: 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kategorik dizi izleme sitesi
Günlük hit sayısı: 15-20 bin arası. Yılbaşından sonra arttı, 2 aydır artış grafiğinde 6-7 binlerden çıktı.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ): Google çoğu, facebook'ta da aktif 8 binlik sayfası var, oradan da geliyor, sitenin adı da marka, site adıyla da aramadan gelen çok veya direkt yazarak giren çok.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet, TurkThemes özel temasıdır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site gözüm gibi baktığım bir sitedir, önce bunu söyleyeyim. Asya dizileri olduğu için telif sorunu yoktur, olması da pek mümkün gibi değildir. Asya filmleri de vardır ve filmlerden de güzel hitler gelmektedir. Sitede bot yok ama dilerseniz yaptırabilirsiniz. Bot yaptıracağınız birkaç site tavsiye edebilirim, oradan son içerikleri çekebilirsiniz. Şu an ben sitede bazı dizileri bizzat çevirmenlere çevirtiyorum. Eğer cüzi bir ücret ödeyerek çevirtmek isterseniz popüler dizileri, çevirmenleri de size yönlendiririm, aynı şekilde devam edebilirsiniz. Asya dizileri hakkında bilginiz yoksa bu konuda da ilk zamanlar müsait oldukça danışmanlık yaparım ücretsiz şekilde...

Site manuel spama girmişti ekim ayında, oradan çıkarttık link temizliğini yaptık ve 3 ayda 4'e katladı hitini diyebilirim. Ondan sonra 1 tanıtım yazısı alındı ve 1 tane kaliteli siteden footer backlink alındı, o sitenin adresi de verilir, Marta kadar anlaşması var. Şu an sitede 3 tane footer link bulunuyor. Mart sonuna kadar anlaşmaları var. Siteyi alan kişi bu linkleri mart sonuna kadar tutmalıdır! Bu en büyük şartım...

Site özel temadır, 2 ay önce geçilmiştir forumdan @TurkThemes; arkadaşımıza yaptırılmıştır, kendisine tekrar buradan teşekkür ederim. Temayla ilgili sorunda destek oluyor, alacak kişiyi de yönlendiririm kendisine.

Site çok interaktif bir sitedir ve popüler dizilere 50-60 yorum gelebiliyor. Her gün düzenli olarak takır takır diziler eklenmektedir... VK sorunu halledilmiştir ve eksik-bozuk linklerin çoğu düzeltilmiştir. Hala arada bozuk link olabilir tabii ama %90'ı falan rahat çalışıyordur diyebilirim... Aramalarda .... 5.bölüm izle diyerek geliniyor genelde, çeşitli dizilerden çeşitli kelimelerde.

Reklam olarak adcash var, günde 10-15 lira bırakıyor. Ayda 300'e tekabül eder. Video önü bir ara haftalık 60-70 liraya kiralamıştım. Sadece bunlarla 500 lira gelir elde etmiştim. Şu anda indir butonu reklamı koydum mediaget'ten ödemesini almadım, pazarlığını da yapmadık yarın yapılacak. Alacak kişi hemen alırsa, onun ödemesi de onundur. 150-200 dolardan aşağı vereceğini sanmıyorum. Bunun dışında pageskin reklam, video altı reklam, banner reklam, sağa sola reklam alanları müsaittir, oralara da alarak geliri artırabilirsiniz. Link satışında da gelir elde edebilirsiniz. 3 aylık linkleri 100 liraya sattım 3 siteye... Siteden çok az link çıkışı olmuştur, aynı anda 3'ten fazla footer çıkışı asla yapılmamıştır ki onlar da son 3-4 ayda yapılmıştır.

Sitenin kalitesini görünce anlarsınız zaten, kazançtan öte hobi olarak uğraştığım site olduğu için benim için oldukça değerli. Spamın yanından geçmez yani. Satma sebebim dizi eklemek için her gün çok uğraşacak vaktim olmaması, film sitesiyle uğraşmak istiyorum. Vakti olan biri hitleri artırarak devam edebilir.

Fiyat sabit, pazarlık yok. Eğer satılmazsa da satılmaz... Her şeyi yazdım lütfen detay istiyorum diye PM atmayın. Hit de orada belli. Şu an işyeri pc.sinde olduğum için sayyaç görüntüsü alamadım ama son 1 haftadır 18-19 bin falan geldi hit. Aralık ayında da 10-12 bin arasıydı. Ciddi arkadaşlar skype eklesin, direkt orada konuşalım.

makalehizmetleri@outlook.com.tr