merhaba arkadaşlar çok uzun süredir aktif değildim üniversite öğrencisiyim malum fnal haftası okudugum üniversitede tamamen içimden geldi belki dertleşmek için o nedenle konu gerekirse silinebilir sadece başımdan geçenleri anlatmak istedim.

olay aslında final haftasında gerçekleşti evde 6 kişi kalıyoruz ev ortamında 6 arkadaş hepimiz aynı liseden mezunuz ben 2. sınıfım şuan normalde 3 arkadaş lisedede ay sınıftaydık üniversitede bir arkadaşımızı eve aldık iki kişide yine önceden tanıdık bu sene yeni geldiler.
olay pazar gecesiyle başladı sabah sınav var arkadaşakşam 12de çıkıyor sınıf arkadaşlarına çalışmaya gidiyo gece 5de geri geliyor bende gece 4 gibi uyudum bu arkadaş gelirken 5 gibi yolda bi kadın görüyo korkunç görünümlü yolun ortasında koşarak eve geliyo bunu 1. sınıf olan bir arkadaşa anlatıyor.

bu arkadaş gece bağırarak uyanıyor herşey o bağırmasıyla başlıyo fenalaşıyo bağırıyo üst kattan ev sahibi bunu alıp hastaneye götürüyo uyuşturucu yiyip sabah 7 gibi geliyo biz tabiki korktuk uyuyamadık
sabah geliyo sakin sınavına gidiyo geliyo öğlen güneş batımı gibi bu durduk yere bağırmaya başlıyo
dua okuyoruz "kes laaaan" diye bağırıyo ben geçmişim yanında yasin-i şerifi okuyorum.
okurken bi yandan ağlıyorum

ama öyle böyle değil hayatımda ilk kez korkudan ağlıyorum

her neyse oğlanın anneside geliyo akşam bunu hocaya götürüyolar muska felan yazılmış geliyo geri biz korkuyoz çockdan baktık olacak gibi değil 4 arkadaş farklı arkadaşın evine gidiyoruz kalamıyoruz yanında

sadece bi arkadaş yanında kalıyo oda öncedende samimi olan bir arkadaş

biz arkadaşın evine gittik işte buda gece zaten yine fenalaşıyo hastaneye gidiyolar sabaha kadar uyutuyolar sabah babası alıyor ve bunu evine götürüyor yani okulu bıraktı çocuk.

biz tabiki hiç uyuyamadık belki 2-3 gün aralıksız uykusuz kaldık ben yine 1 saat uyumuşum.

artık eve giremiyoz ev gözümüzce perili ev gibi

arkadaşlarda kalıyoz ertesi gün arkadaşın ev sahibi bizi evden kovuyo bizde bu sırada kararlaştırdık evden çıkıcaz farklı bir evtutcaaz ama eşyalı evde yok çevrede

herneyse evden kovunca biz iyice çaresiz kalıyodukki bizi evine alanarkadaş babasını aramış oda ev sahibine fırça çekmiş kalsın 3-5 gün diye ki hala arkadaşlardayız.

her neyse buda önceden tanıdığımız çok iyi niyetli bir öğretmenimiz var ilk okul öğretmeni öğrencileri çok sever

onun ve bi kaç arkadaşın yardımıyla evi boşalttık boş bir ev bulduk öğretmen abimiz bize bi kaç eşya ayarladı bi tek beyaz eşyalar kaldı onlarıda halledicez sorun yok tabiki .

biz bu arada namaza başladık hepimiz topluca kötü olan çoğu şeyi bıraktık

bu sorunlu arkadaşda bizi arayıp beni zor günümde yalnız bıraktınız deyip bizle iletişimi tamamen kesti belk iyi oldu yani.

yani 2015 o kadar ağır geldiki bana psikolojim bildiğiniz bozuldu geceleri uyuyamadım 20 yaşında bir bireyim ama çok zor oldu herşey sınav stresi bu olaylar yeni ev sorunu ve aile özlemi herşey bi araya girince kötü olduk.

şuan hala gece uyurken zorluk çekiyorum tam 1 hafta oldu olayın başlangıcı çok zor şeyler benim için

bunu neden burda anlattım deseniz inanın bilmiyorum içimden geldi sadece