Footer yapacakmısınız acaba
Basit bir footer ekledim hocam.
Şuanda pek aklıma birşey gelmediği için sonraya bıraktım.
Genel olarak bakınca 10 üzerinden 6 puan vermek istiyorum.
Puanları kırdığım noktaya gelince ;
1. mavi ton daha koyu olabilirdi bence.
2. Logo çok sönük kalmış yani logo sitenin aynasıdır. Daha belirgin olmalıdır bu resimde göze ilk batan araba olmuş.
3. Açılır menüde alt kısmını siyah yapmışsın arabanın üstüne gelen biz kimiz misyonumuz olan yazının alt rengi şeffaf a yakın olsa daha güzel dururdu.
4. Footer Göremedim en kısa zamanda eklemelisin
Not: Umarım kırılmadınız. Yorum istemişsiniz Sırf gönlünüz olsun diye yorum yapmak istemedim. Başarılarınızın devamını dilerim. Diğer arkadaşlarında önerilerinden sonra yeni tasarımları görmek isteriz hocam. Saygılar.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
Kırılma vs. kesinlikle olmaz.
Aksine bu tarz yorumlar sayesinde hatalarımı düzeltmem daha kolay olur.
Logo'yu internetten arayıp ekledim. Özellikle yaptığım bir logo değil. Boş kalmasın diye ekledim. Tasarım bittikten sonra elimden geldikçe yeni bir logo (sitenin renklerine uygun) tasarlamaya çalışacağım.
Hocam bir rent a car cı olarak temanızı yorumlamak gerekirse tasarım güzel aşırı gözü yorucu ve sıkıntı verecek bir şey yok ama içerik olarak bir noktaya parmak basmak isterim
Piyasadaki temalarda olmayan bir özellik daha doğrusu çoğunda diyelim müşteri alacağı vereceği tarihi seçiyor ama ne ödeyeceğini bilmiyor bizim milletimizde sürpriz le karşılaşmayı pek sevmez yani rezervasyon formunda olmazsa olmaz toplam ödenecek miktar yazmalı ekstralar seçilince fiyata dahil edilmeli benim görüşüm budur . Eline emeğine sağlık bitince bakalım bide temaya
Yorumunuz için teşekkürler hocam.
Yazdıklarınızı araba özellikleri ve rezervasyon formunda mutlaka ekleyeceğim.
Kafamda eksik sayfaların ana hatlarını oturtmaya çalışıyorum.
Şuanda tasarımla birlikte yazılım kısmına da ufaktan başladım.
Diğer sayfaları tasarladıkça tekrar tekrar header footer kısımlarını eklemek yerine php ile sayfalara bölüp lazım olanları ekleyip hem tasarlamaya çalışıyorum hemde yazılım kısmını aradan çıkarmaya çalışıyorum

Ama dediğiniz özellik mutlaka olacak. Dediğiniz gibi halkımız ne ödeyeceğini görmeden işlem yapmaz.