Konuda herkez atarlı giderli v.s v.s yorumlar yapmış. Ben temiz ve net birşey söyleyeyim ve bunu ticaretini yapan ve yatırımınıda yapan biri olarak söyleyeyimki sana faydası olsun. Bitcoin yatırım için kullanılması gereken en son elektronik paradır ve eğer illaki yapacağım diyen varsa btcturk,koinim v.s den yapacağınıza gidin bitstamp,btc-e den yapın zira bir arkadaş ne güzel demiş bizim zibidiler piyasayı öldürmekle kalmadığı gibi bitcoininde içine limonu sıkıveriyorlar. Bitcoini sadece ödeme aracı olarak kullanın çünkü alsat yaparak para kazanma devri biteli yıllar oldu. Son olarak coin sistemininde suyu çıktı önüne gelen bir coin çıkarıyor piyasada bencoin,sencoin,alcoin,vercoin,dahaçokkazanırımcoi n v.s v.s birsürü abuk subuk coinler oldukça bitcoin yada hırtcoin ler yatırım aracı olmaz. Vakti ile 6 usd den litecoin alıp 45 usd ye satanlarda şu konuya yazıverselerde herkez zamanında kazanmanın ne demek olduğunu idrak etse vesselam.
Konuda okuduklarımdan sonra uzun uzun başka yorum yazıcaktım fakat son cümleden sonra kararımı değiştirdim
4-5 $ civarında alıp 42-43$ civarından satmıştım yüklü miktarda Litecoin.