Domain Adı: Chatkolik.Org
Bitiş Tarihi: 04 Mart 2015
Kayıt Firması: SekerShell.Com
Transfer Ücreti: Yoktur.
Domain Fiyatı: 30 TL
Özel Notlar: Boş boş panelde duruyor, fazlalık yaptığından dolayı satışını yapıyorum. Satış olmazsa, zamanı gelince uzatırım.

-----

Domain Adı: Sirine.Org
Bitiş Tarihi: 12 Aralık 2015
Kayıt Firması: Isimtescil.Net
Domain Fiyatı: 80 TL
Özel Notlar: Boş boş panelde duruyor, fazlalık yaptığından dolayı satışını yapıyorum. Satış olmazsa, zamanı gelince uzatırım. Ben bayanlar üzerine bir proje düşünüyorum. Başka bir alanadı ile gerçekleştirince, gerek duymadım.

-----

Domain Adı: TatliCadi.Org
Bitiş Tarihi: 13 Mart 2015
Domain Fiyatı: 60 TL
Özel Notlar: Boş boş panelde duruyor, fazlalık yaptığından dolayı satışını yapıyorum. Satış olmazsa, zamanı gelince uzatırım.

-----

Domain Adı: Melegim.Org
Bitiş Tarihi: 08 Aralık 2015
Domain Fiyatı: 80 TL

Not: Domainler bunlar, fiyatlar da belli, farklı bir teklifi de değerlendirebilirim. Farklı uzantılar da daha bir çok domain var da henüz satışlarını düşünmedim. Daha sonra, belki açarım uygun kategorilerde. Pazarlık düşünmüyorum, bir çok projelik domainler. Tek sorun uzantıları olsa gerek, pek rağbet yok. Projeler üzerine almıştım ama daha sonra vazgeçtiğimden açmamıştım. Domainler satılmadan, düşmeyeceklerdir.
İletişim: Bhtyr@mail.com, olmazsa BhtyrSnr olarakta ekleyebilirsiniz.
Ödeme Hakkında: Paypal, Ziraat Bankası