Barıs artık seni kaileye alma lüzümu bile duymuyorum her konuya saçma sapan şeyler yazmaktan ve konuları baltalamandan bu forumda eminim herkez yorulmuştur.İncir A.Ş senin gibi küçük düşünceliler tarafından kurulmuş bi oluşum değil, konu günceldir ve bu sistem söylediklerinizdeki kin ve nefret kadar kirli değildir.

İçiniz fitne ve fesat dolu sizin, altınıza aldığınız adamların sırtından para kazanacağınızı açıklayın diyorsunuz, biz bunu açıkladığımızda sisteme davet ettiğimiz kişiye hakaret etmiş olmazmıyız ? Zaten bu sistemi az çok araştıranlar, network marketing hakkında az buçuk bilgisi olanlar bunu biliyorlar diye kabul ediyoruz.

Bugün bir fabrikaya hangi sıfatla girersen gir, ister işçi ol, ister teknisyen ister mühendis, şunu bilirsin benim çalışmalarım uğraşlarım toplanarak üstlerime gidecek ve bazı üstlerim oturduğu yerden benim yaptıklarımla kendi üstüne ben şunu yaptım ben bunu yaptım diye bilgi verecek.Bunu bilirsiniz.Sistem böyledir.Birileri çalışır birileri yönetir ama burada herkezin geliri sabittir.İstediğiniz kadar çalışın belirli seviyeleri geçemezsiniz bu aktif gelir modelidir.Pasif gelir modeli ise gün geçtikçe artan bir kazancı göstermektedir.Bu firma evet incir A.Ş gün geçtikçe bizden daha fazla kazanç elde edecektir bunu kabul ediyoruz zaten.Ki bu olguyu özel sektörde heryerde kabul ederek işe girersiniz.Adam sizi 1 ay çalıştırır, elinizden 100 milyarlık iş çıkar size 1 milyar maaş verir.Bu artmaz ama sizi daha çok sıkabilir elinizden 200 milyarlık iş çıkması için size baskı yapabilir daha çok çalıştırır vs.

Toplum bu temeller üzerine bina edilmiş bir oluşumdur.Herkez dolaylı yoldan birbirinin ekmeği, suyu olur, birşeye hizmet eder.Konuyu lütfen dar bir bakış açısıyla düşünmeyin.Ve bu oluşumu anlamaya çalışan insanlarında önünü fitne-fesat dolu düşüncelerle kesmeyin yeter artık.