şu anda 275 dolar ,al sat yapan zibidiler yüzünden bir daha fiyatı çıkmıcak bitcoinin.Milletin birbirini gaza getirmesinden başka bişi değildi bir balondu patladı.
Bu 275 dolara buraya yazıyorum 11.01.2015 bir ay sonra bakalım kaça düşücek.
Bitcoin'in fiyatı uzun vadede 50 dolara da düşebilir. Bu onun balon olduğu anlamına gelmez. Ama bizim milletimiz 1'e 100 vermeyen her türlü yatırım aracına soğuk baktığı için bu mantığı olağan karşılıyorum. Ayrıca diğer para birimleri al sat yüzünden sürekli düşseydi yine bu mantıkla her ülkede her gün devalüasyon olması gerekirdi.
Yine vakti zamanında bu işlere girip para kaybeden biri olarak bitcoin'e olan güvenim hiç sarsılmadı. Ya da bunu bir balon olarak içi boş tespitlerle toprağın altına gömmedim.
Belki sizin demek istediğiniz elinizdeki avucunuzdaki, geri dönüşü olmayan paranızla bu işe girmenin yanlış olduğudur. O konuda haklısınız;
dijital para dünyasına yapılan yatırımlar, herkesin kaybetmeyi göze aldığı birikimlerle yapılmalı. Sahip olmadığımız paradan kısa yoldan kar etmeye kalkarsak zaten her koşullu kabul etmemiz gerekir.