Oo yine türemiş incirciler, insanları nasıl kandırıyorsunuz inanamıyorum size ! Dönüp dolaşıp adam gibi cevap vermedikçe burada yerin dibine batıyorsunuz. Demişsiniz ki 1 kişi ekmek yapsa fırında 15-20 yapar,10 kişi yapsa 1000 tane yapar. Ul an bu örnek senin sisteminle ne alaka ? Sen kendi sitene mi çalışan alıyorsun da aynı fırında çalışan kişilerden bahsediyorsun ? Ayrıca demişsin ki böyle olursa herkes kazanır, hayır efendim öyle olursa fırın kazanır. Yani kendini kendi kurduğun cümlede öldürmüşsün.
Hiç biriniz delikanlı gibi çıkıp demiyor ki benim aylık gelirim 200 Tl kalan 2bin tl yi alt üyelerimden kazandım. Neymiş ürün satmışmış. Akrabandan hatta afedersin kendinen başkasına ürün satmamış insanlar yazmasın şunları. Ya senin google da 10 indexin var sen neyden bahsediyorsun ya ?
Hepinize kin/nefret/sinir doluyum. O kadar çok kazanıyorsunuz ki burada ref arıyorsunuz dimi ? Demişsiniz ki ürün satışından kazanılıyor bu paralar , yok abicim ürün satışından değil kendinizi iyi sattığınızdan dolayı kazanıyorsunuz. Kendinizi öyle iyi satıyorsunu öyle iyi pazarlıyorsunuz ki, sistemin bilincini kavramamış insanların gözünü öyle boyuyorsunuz ki inanamıyorum. Yazık o insanlara. Sizden ref olup site açıyorlar, kendi halinde adamcağız ne bilsin 3-5 ürün satıp para kazanma derdinde. Elinde ki küçük işleride bırakıp sizin ona kardeşim çok kazanacaksın diye verdiğiniz vaatlerle bişeyler satmaya çalışıyor. Bilmiyor ki yüzlerce ürün satsa bile 300-500tl yi zor görecek. Bilmiyor ki sizin " kendisinden para kazandığınızı" . Bunları söylemeye cesaretiniz var mı ? Olur mu hiç , siz hanım hanımcık oturun, düzgün insan rolü yapın, yem geldi mi yakalayın ve kazanmaya devam edin.
Hadi bu mesajımdan sonra yüklenin bakalım. Ben size kazanmıyorsunuz demiyorum ! Bana al burda kanıtı demeyin ! Kazanıyorsunuz allah için ama ne yollarla ! Herkes bir bir okusun şu yazdıklarımı
Bırakın hayal satmayı da az insan olun be
Bırakın şu başkalarının sırtından para kazanma hevesini
Çok dürüstsünüz ya her konuda, nereden geliyor bu aç gözlülükte başkalarını sisteme dahil etmeye çalışıyorsunuz ? Kendinizi kamçılayamayan iradelerine sahip olamayan mahluklarsınız siz. Sizin gibilerin bu forumda yeri yok
Alın size başarı hikayesi