ben kimseye *********** demedim. üye yaparak puan para geliyor demedim.
verilen komisyonlar çok komik rakamlar ve alt üyelerinizin yaptığı satışlardan vb gelir elde ediyorsunuz. ne kadar insanı sisteme sokarsanız o kadar alttan gelen satışlarda sizde kazanç sağlıyorsunuz.
bu kısacası bir piramittir. network marketing işlerini herkes biliyor. tekrar tekrar açıklamaya gerek yok.
siz de çıkıp şunu söylemeniz gerekir.
bu işten para kazanmak için elden geldikçe sisteme insan sokmak gerekir.
yoksa incir üzerinden yapacağınız satışlar için çok komik ücretler komisyon olarak veriliyor. bu kadar ufak komisyon afedersiniz en dandirik network marketing işinde bile yok.
600 liralık mal satıyosun verdiği komisyon 3 lira 5 lira 10 lira neyse ne işte.
bunla uğraşacağına gider kendim ürün tedarik edip satarım.
ha gelelim işin gerçek ve sizin nedense söyleyemediğiniz realist kısmına.
burda amaç mal satıp saçma sapan komisyon almak değil. sizde böyle para kazanılamayacağını biliyorsunuz.
burda amaç sisteme alt üye olarak insan sokup piramitin üzerinde yer almak ve olabildiğince çok insanın yaptığı satıştan gelir elde etmek.
bunu söyleyin neden söylemiyorsunuz?
neden bunları söyleyemeden aylık gelirim 3000 tl deyip kestirip atıyorsunuz.
bu 3000tl sizin yaptığınız satışlardan mı oluştu tabiki hayır komple altlarınızın yaptığı satışlardan biriken bir totaldir.
ben açıkcası piramit sisteminde bir sakıncada görmüyorum ama sizlerin izlediği tanıtım politikaları çok çirkin.
herşeyi ayan beyan söyleyin. incir değil ama başka bir kozmetik kişisel bakım ürünleri satan bir firmanın network marketing piramidinde bir halkayım benim satışlarımdan üstlerim kazanıyor helali hoş olsun. ama satışlarımdaki komisyonum yüksek ve %40 %50 ye varan indirimlerle ürünleri alıyorum.
yani ben altlarımdan kazanmasamda satışım sayesinde zaten iyi gelir elde ediyorum.
ama incirde sen ürün satıp çok yüksek gelir elde edebilirmisin? hayır.
burdaki herkes sanıyor ki incire girecekler ve satış yapıp 3000 tl kazanıcaklar hayır.
3-5 lira komisyonla yüzlerce-binlerce ürün satman lazım her ay... bu potansiyel zaten varsa insanda kendi tedariğini yapar satar neden incirle uğraşsın?
söyleyin arkadaşım korkmayın. alt üyelerin satışlarından kazanıyoruz deyin ben piramitlere karşıda değilim zaten. ne güzel alt üst herkes kazansın.
ama milleti böyle heveslendirmeyin ayıp.
Haklı olduğunuz noktalar var.
Ancak şunu gözden kaçırmayalım. Bugün ben dahil birçoğumuzun eticaret yapması oldukça zor. Ancak bu iş modeliyle yapabiliyoruz. Ayrıca ekip önemli bu kesin. Bunu hep vurguluyorum. Ekip olduğunda çok kazanırsınız. Yorumunuz için teşekkürler.