netkoLiX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kafayla derken? Konu sahibi ve içerikler, yalan beyanlar üzerine dayali metinlerle gün yüzüne gelmistir. Bende yalan beyandan uzak metinlerin kuran da olduğunu ayet ile gösterdim. Sen benim kafami sorgulayacak yasta ve akilda değilsin. Bir şeyleri elestiriyorken içeriğe adapte olmayi ogrenmelisin. Aksi durumda alacagin yanit ile bu satirlari keşke yazmasaydim dersin. Tabii sende empati duygusu varsa.

Telefondan yazildi

İyi de okumadığın şeyin yalan olduğunu nereden biliyorsun ?
Adam bırak okusun. Okusun ki, kimin doğru kimin yalan söylediğine kendisi karar versin.

Diyelim ki ben doğru sen yanlış diyorsun. İkimizden birisi yalan veya yanlış söylüyor demektir. O zaman birisine uydu ve hatalı birisine uydu diyelim.

İnanmasa da ahiret var ve sorguya çekildiğinde ben Ahmet - Mehmet e inandım böyle oldu mu diyecek ? Ve bu cevap kabul edilecek mi? Hayır

Hepimiz tutalım bir tarikat liderinin eteğini bizi cennete götürsün ne ala. İslam öyle bir din değil. Peygamber A.S.V. kendi kızına sakın baban peygamber diye ona güvenme diyorsa, benden size öğüt, sakın başkasına bu konuda güvenmeyin.

Ahiret hayatı var diyenler bugün tanımadıkları birisine 5 bin TL emanet etmezler ama ahiretini emanet ederler, inanın çok komik.

Konu sahibi kardeşim, oku, bulabildiğin her kaynağı oku. Okursan Antony Felow gibi yullarca Ateizme de hizmet etsen bir gün mutlak ve gerçek yaratıcının farkına varırsn...