fthhhh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle;

MessengerFX, LiveGO kurucusu ve CEO’su Yusuf Yıldırım
ÇiçekSepeti.com’un Kurucusu Emre Aydın
Karamancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Karamancı
Soyak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tüfekçi
EnUygun.com’un kurucusu ve CEO’su Çağlar Erol

biraraya gelmişler ve İncir A.Ş yi kurmuşlar bu 1.si

2.Olarak Hasan ASLANOBA yani Aslanoba Capital geliyor ve İncir'e yatırım yapıyor.Aslanoba Kapital'in Companies kısmına gelirseniz internette kaç tane sizin bizim gördüğümüz şirketin sahibi görebilirsiniz.Buda 2

Şimdi sorarım size bunca insan biraraya gelip bu sistemi sizin tabirinizle DOLANDIRICILIK amacıylamı kurmuşlar ? Yani böyle güzel bir fikri ortaya çıkartacaksın gideceksin Anonim Şirketi olacaksın sonra gelip hem devleti hemde insanları kazıklamaya çalışacaksın ? Bu hangi mantığa sığar bunun muhasebesini siz yapın.

3.sü bu sistemde kazanç ürün satışıyla olur kazanılan puanlar tamamen ürün satışlarından gelmektedir.Altınıza birini üye yaptığınızda hiçbir şekilde puan kazanmazsınız.

Küçük ölçekli bir fırında 10 kişi çalıştığını düşünün 10 kişi biraraya gelir ve tek bir amaçları vardır.Ekmek yapmak.10 kişi biraraya gelir günde 1000 tane ekmek çıkartır ama bu fırında sadece bir kişi çalışırsa günde sadece 15-20 tane ekmek yapabilir.Böyle düşünün ekip olayını, ekip satış yapar bu belirli bir matematik sistematiğiyle üst katmanlara yansır.Ve sonuçta herkez kazanır.Gerçek hayattada bu böyledir.

Titan denilen şeydeki gibi ne kadar çok üye o kadar çok ekmek değil, bu sistemde hiç alt üyeniz olmadanda kazanırsınız tamamen satışlarınıza bağlı, ama ekibiniz olursa bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı yapılan satışlardan gelir elde edersiniz.

Ürünlerin faturası %18 KDV si v.s tamamen İncir A.Ş tarafından kesilir, ve gönderilir.Sizin kazandığınız meblağ üzerindende %20 Stopaj vergisi kesilerek adınıza vergi dairesine ödenir.

Sisteme girerken alınan 590 TL ve 990 TL ücretler kafanızı karıştırmasın, bunlar sadece bu sisteme girince bir ciddiyet içinde çalışmaya niyetli insanların sisteme üye olmasını sağlamak amacıyladır.Kaldıki İncir A.Ş bu ödediğiniz meblağı mağazanızın İnsert'ünü basıp, logonuzun bulunduğu stickerları basıp, Üzerinde isminizin bulunduğu kartvizitleri basıp, size göndermek ve geri kalanını mağazanızda geçerli çevrenize dağıtabileceğiniz indirim çekleri şeklinde göndermek için sizden alıyor.Böyle birşey olmasaydı, bu sistem internetten para kazanmak isteyen 8-10 yaşında çocukların cirit attığı ciddiyeti olmayan bir sistem olurdu.

Bugün kazanç elde etmek için öncelikle bir emek sarfetmeniz gerekir, bir işe girersiniz ücret alabilmek için en az 1 ay emek vermeniz gerekir sabah saat 7 de kalkmak zorundasınızdır işe gidip belirli bir saatte başlamak işinizin başında olmak zorundasınızdır.1 ay boyunca emek verirsiniz ve karşılığını 1 ay sonunda alırsınız.Ha birileri diyorya incirden kazanamadım şöyle oldu böyle oldu bunlara inanmayın falan emin olun onu diyen bu sisteme 1 saat bile emek harcamamıştır.Hiçkimse incir'i emek harcamadan bedavadan para kazanılan bir sistem zannetmesin ve bu işinde ciddiyetini anlamadan gelip buraya yorum yazmasın çalışınca kazanılır arkadaşlar çalışınca olur herşey.

Herşeyin başında özel sektörde küçük bir işletmeye işe girdiğinizde o firmaya güvendiğinizi kabul etmiş olursunuz ve 1 ay çalışırsınız aysonu emeğinizin karşılığını alırsınız.İncir'e önce güvenin sonra gelin gerçek bir ciddiyet ile bu işi yapın.Ciddiyetsiz bir şekilde havadan para kazanmak aklınızdan geçiyorsa hiç böyle sistemleri araştırmayın, hatta internetten para kazanmayıda araştırmayın derim

Saygılarımla.

Yazmış baba yazmış yok alt üye satış yaparsa matamatiksel bilmem ne hesaplanır üste yansrımış

SİZE TEK SORO SORDUM CEVAP VERİN BU PARANIN ÜRÜN SATIŞINDAN KAZANILDIĞINI SİZİN SİTENİZDEN SATILAN ÜRÜNLERİN KARI OLDUGUNU GÖSTERİN.

isteyen kullanır ben bir şey demiyorum ama yalan söylüyorsunuz ona karşıyım.