blokberg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben tolgahanuzun' a katılıyorum. bir sürü para verip kitaplar aldım hiç biri bir işime yaramadı. internette her şey mevcut. sadece neyi nasıl arayacağını öğrenmek biraz zaman alıyor. onun için de bir proje belirleyip yapmak istediğin şeyler üzerine araştırma yapmanı tavsiye ederim. böyle böyle daha hızlı gelişebilirsin. mesela kendini anlatan bir site yapmaya başla. hobilerin, yaşadığın yer, biyografin, kafana göre yazdığın yazılar ve fotoğrafların olsun mesela başta. sonra fotoğraflara ve yazılara yorum yapma, beğenme, üyelik, üyeler arası mesajlaşma, foto ekleme, biri fotonu beğenirse sana mail gelsin, birbirlerini engelleyebilsinler, arkadaş ekleyebilsinler, yorum yazabilsinler vs. vs.... uzar gider, tamamen attım ben bunları... bütün bunları araştırırken de emin ol çok yol katedeceksin.

ve kesinlikle php ile jquery yi birlikte çalış derim. ben önce onu öğreneyim de diğerine sonra bakarım dediğim için pişmanım.

tayfun erbilen bana çok şey kattı, bi bak derim.
Tayfun da daha dün ki çocuktu. O da sizin gibi öğrendi ama öğrendiklerini blogunda paylaştı.