Hafız ama sözlüye 50-55 vermiş simdi 110 alırsa da geçme ihtimali var ön yargı ile yaklaşma bence.
hehe hocam 110 alırsam kurtarmadan herkese hediye vercem :P
Kardeş kusura bakmada salla teşekkür takdir belgesini falan inan hiç birinin bir önemi yok .Lisede de eğer bir hedefin varsa o hedef doğrultusunda derslerine çalış.h
Hocam belge alaydım iyiydi yani elle tutulur bişiy olunca mutlu oluyor insan
Bu kadar curcuna teşekkür belgesi için mi ? Şuan ki aklım olsa lisedeki dersleri sadece geçmeye odaklanırdım, çünkü hiçbir halta yaramıyor üniversitede.
Valla hocam haklısınz ama ne diyim
İlk not 11 ve bu konuda hocayı suçlayacağın bir durum yok. Zaten her türlü kalırmışsın sen. Suçu kendinde ara. Ayrıca dünyada ilk kalan sen değilsin, bu kadar sinirlenmene gerek yok.
Yok hocam kalmazdım ben ilk notum 06 olupta ikinci notum 85 den geçtiğim ders var sözlülere de bukadar arttırınca 80-90 dayamış hoca sağolsun dersini de dinlerim
eğitimde sağlıkta kamuda her yerde torpil
ingilizce hocasından 1 günlüğüne özel ders alan çocuk 1 hafta sonraki sınavdan 90 aldı helal olsun 1 haftada ingilizceyi öğretti ya
verdiğim vergiler sonuna kadar harrram zıkkım olsun.
Aynen hocam verdiğimiz vergiler haram olsun torpil torpil torpil.
Hayat liselilere güzel

Adamların derdi bile toz pembe.
Valla hocam öyle ne diyim
Teşekkür belgesi alamadığın için gelecek olan tepkilerden korkuyorsun.
aynen hocam
Valla hocam hakmı diyorsun 'da ;
İngilizce mühendislik okuyorum. Seçmeli uygarlık tarhihi(ingilizce dersim var) hoca not yayınladı 20-30 sayfa buradan sorucam diye. Ben sırf bu ders için bir gün akşam 4 t3n sabah 7 ye kadar ezber yaptım. 7 de yatıp 10 da kalkıp sınava gittim. Verdiği notlardan sadece 40 soruda 1 tane sormuş .
Senin dediğin hak değilse buda hiç değil
Hocam sizinde işiniz kötüymüş üniversite biraz değişik galiba

Allah yardımcınız olsun.