Bazı şeyleri çok derin incelemeyin. 5-6 yaşındaydım, ilk bisikletim alındı. Gece bodruma koydum, sabaha karşı bağırarak uyandım bisikletim çalındı diye çalınıp götürüldüğü eve kadar gördüm. Babamı kaldırdım oğlum uyu birkaç saat daha işe giderken bakarız demişti. Sabah 7 gibi baktık bisiklet yok, babam o gün işe gitmedi rüyamda gördüğüm eve gittik ve bisiklet oradaydı.
Aradan 12-13 sene geçti. Başka evimize taşındık, babam birşeylerle uğraşmayı sever, ön bahçede tavuklar vardı. Gece rüyamda köpeklerin tavuklara saldırdığı gördüm. Uyandım,balkona çıktım. Aradan 1-2 dk geçti bir baktım bahçe de köpekler,karanlıktan girdiklerini farketmemişim bir yer kazıp ordan girmişler. Kümese girdiklerinde seslerinden anladım.
Aradan 3-4 sene geçti, yine bir rüya ve yarındası gün olacaklar aynı şekilde çıktı.
Aradan 2-3 sene geçti. Muğladayım, arkadaşla gece dışarıdayız. Gökyüzüne bak çok garip bu gece deprem olacak dedim 4.8 Büyüklüğünde deprem oldu.

Sene 99 , kocaeli depremi. Deprem saati 03.00 . O gece annem ve ben evdeyiz. Anneme '' ALLAH (C.c) istese bütün dünya'yı sarsabilir mi ? '' Diye sordum. Dün gibi hatırlıyorum. Annem de , Allah bazen böyle şeyleri çocuklara söyletir gel sana abdest aldırayım öyle yatalım dedi ve bana abdest aldırdı. Gece 3 de deprem oldu, ve bizim sitede sadece bizim apartman yıkılmadı.

O yüzden bu tarz şeyleri çok karıştırmayın 5 yaşında başladı bu tarz ön görülerim,22 olduk devam ediyor. Anlatmadığım daha sayısız şey var. Bunlar önemlileriydi