pm ler gönderilmiştir arkadaşlar.
NOT: 60 dk yı 45 tl ye satılıyor normalde, özel için bayan sohbet operatörüne verdiğiniz para sadece 20 tl ve geriye kalan (25 tl) para size kalıyor. bu sektörde ayda 80-100 milyardan fazla kazanan web siteleri var. Siteyi satma sebebinide merak edenler için söyliyeyim, büro alındı ve bir miktar açık para var onu kapatmak amacıyla satıyorum. yoksa bu fiyata dediğim gibi özel yazılmış masa üstü programlarını dahi alamazsınız (lisans bile bu fiyatın yarısı kadar ve fiyatada herşey dahildir).... Ben konuyu fazla irdelemedim, bu işi bilen kişiler nasıl para kazanılıyor çok çok iyi biliyorlar. o yüzden konuyu şişirip göz boyama gibi niyetim yok. Alan ciddi manada kazanır, kaçıranda emin olsunki KEŞKE alsaydım dicektir...
Ayrıca, yeni site değil, müşteri derdiniz yok, sohbet operatörü derdiniz yok, hali hazırda satış an itibariyle yine oldu... ve olmayada devam ediyor, edecekte... dediğim gibi yeni site değil, yeni site açsanız üye bulsanız operatör bulamazsınız, operatör bulsanız üye bulamazsınız, her ikisinide denkleştirene kadar baya bi paranız gider. Araştırın söylediklerimi, almak isteyen ciddi alıcıyada elimden geldiği kadar yardımcı olacağım.