bunlar alemci, sahtekar kardeş cemaatcilik oynuyorlar. kız beni hatalarıyla öldürdü beni ölüme terk etti ama küllerimden yeniden doğdum bu saatten sonra kendini sufi hocası sanan o çirkin soytarının da bu kızın da günleri sayılı. kız, benim başımı öne eğdirdi onları öyle hale getirecem ki, utançlarından sokağa çıkamayacaklar. benim elimde bir şey kalmadığını düşünüyorlar ama hesap dönecek bir iki hafta içinde... başlarına gelecek sıkıntıyı bilseydi bana yalvarırdı. sevgi nefrete dönüşürse önünde kimse duramaz. mazlumun ahı asla yerde kalmaz. zulm edenin başına gelecek en kötü şey zulm ettiğinin eline düşmesidir.
cenap çetinkaya, adamlıktan uzaktan yakından ilgisi yokta. bunca emek verdiğim son ana yine toparlamaya uğraştığım kız da adam değil "beni aileme mahçup etmemek için gece gündüz çalışan söz verdiğim bir erkek var neden onun başını yere eğim diye düşünmedi"
aşk ve nefret arasında incecik bir çizgi vardır eğer o çizgi aşktan nefrete kayarsa artık o kadının en büyük düşmanı bir zamanlar kendisini çok seven adam olur.
Yav kardeş bu tipleri neden cemaat şeyhi diye açıyorsun? Millette bir algı uyanıyor Cemaat şeyhlerine karşı..