fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir incir E-ticaret iş modelinin içindeyim.
Bu konuyla ilgili açtığım referans konusu 6 k dan fazla okundu. R10dan birçok arkadaşımız bizle birlikte çalışmaya başladı.
Umduğunu bulanlar oldu, umduğundan çok daha fazlasını bulanlar oldu. Az da olsa umduğunu bulamayanlar da oldu.
Ancak bu işin vizyonuna inananlar, bu iş için belli bir emek harcayanlar kazandı.Ve kazanmaya devam ediyor.
İncir E-Ticaret iş modeli birinci yılını bu ay doldurdu.
Ve hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.
Ben de bu iş modeliyle ilgili kazançlarımızdan bir belge paylaşacağım.
Bunu paylaşma amacım işin vizyonunun daha iyi anlaşılmasını sağlamak.
Bu iş modelini sevmeyenler, girip başarılı olamayanlar, girmediği halde bu işle benzerlik kurduğu başka işler üzerinden bu işi eleştirenler var, biliyorum. Ama şuan amacım meseleyi tartışmaya açmak değil.
Bu sebeple konunun baltalanmamasını rica ediyorum.
Bu işin nerelere gidebildiğini göstermek adına yönetim panelimizden bir belge paylaşıyorum.

Herkese hayırlı, bol kazançlar dilerim.
hocam söyledikleriniz çok doğru size katılmamak elde değil, şahsen ben bu sisteme gireli 10 - 15 gün oluyor bu sinerjiyi bu heyecanı hiçbiryerde tatmadım ve şimdiden 657 lira ciro yaptım referansım ilede ekibimi oluşturmaya devam ediyorum.Gittiğim toplantılarda çok insan ile tanıştım gencinden yaşlısına bu işi yapan birçok insanla tanıştık birçok fikir edindik ve bu iş sürekli büyümeye devam ediyor sürekli hayatımıza değer katmaya devam ediyor yeni insanlarla tanışmak yeni fikirler edinmek inanın incir ile çok güzel bir şey

Yakında kendi yaptığım mesleğide bırakacağım çünkü tamamıyla severek yaptığım haz duyduğum bir iş modeli.Teşekkürler incir.