ertunc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynı sorunu bende üst katımda oturan dengesizler yüzünden yaşıyordum. En son yukarıda da soylendiği gibi kulak tıkacı almaya karar verdim. Bilgilendirmek amaçlı kısa kısa bilgiler vereyim umarım işinize yarar.
* Öncelikle sesleri tamamı ile kesmez, ama baya bir azaltır.
* Tüm eczanelerden temin edebilirsiniz. 2 çeşidi vardır, silikon ve sünger olmak üzre. Ben ikisini de kullandım. Sünger biraz kullan at tarzında ama silikon daha uzun ömürlü. Diğer yönden sünger rahatsızlık vermiyor ama silikon ilk başlarda kaşıntı, sızı gibi rahatsızlıklar verebiliyor. Bence ikisinden de alın hangisinden memnun kalırsanız onla devam edersiniz.
*Son olarak da fiyattan bahsedelim; sünger olanların adet fiyatı eczanelerde 1-2 tl. Denemek amaçlı bunlardan alabilirsiniz. Şayet memnun kalırsanız, yukarıda arkadaşın linkini attığı 3m markasından almanızı öneririm. Silikon tıkaçlar ise 4-5 liradan başlayan fiyatlarla eczane ve yüzme gereçleri satan mağazalardan bulabilirsiniz.

Ek olarak aklınıza takılan başka soru olursa yanıtlayabilirim.
eczaneye sordum yok dedi gerçi şaşırmadım

İnternetten sipariş verecem artık önerdiğiniz bir marka veya birşey var mı?

http://www.eczanemizde.com/?urun-949...u-kulak-tikaci şunu arkadaş paylaşmış ama tam karar veremedim. Aslında şöyle bişey olsa top patlasa duymaz tarzı bişey olsa mükkemmel olurdu aslında ders çalışmak açısından ama yapacak bişey yok sanırım mecbur alacaz artık bişey