metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etkileyici. R10'da panilux bahsedilir oldu. Google araması yine R10'a getirdi
For dummies eksik bence
Bu aralar popüler digitalocean için vps kurulumu, site ekleme, dns yönetim, veri tabanı gibi adımları biri anlatabilir mi?
Merhaba metinciris,
dokümantasyon eksikliğimizin farkındayız wiki.panilux.com adresinde bu konuda yazılar yazmaya henüz başladık, bahsettiğiniz konularıda en kısa zamanda ekleyeceğiz.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.panilux.com.tr/

ilgilenseniz iyi olacak.
Merhaba iyi,
panilux.com.tr ns sorunlarından dolayı ayın 4 ünden bu yana kapalıydı, umarım sorunu giderip en kısa zamanda yayına açılmasını sağlayacağız.

MLT_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proje destek verilesi bir proje. nacizane bir kaç fikrim var;

- :1453 portundan bağlanması güzel bir şey ama bu tarz duygusal/yerel heves/farklılık meselesini abartmamak gerekiyor. Burda bahsettiğim port değil, demek istediğim anlaşılmıştır inşallah.

- mesela whm'de vps yönetim panelinden dosyaları görüp taşıma kopyalama işlemleri yapmak için ekstra bir plugin kuruyoruz. bu tarz ayrıntıları düşünebilirsiniz. sonuçta cpanel, plesk başta olmak üzere bir dünya panel var ücretli ücretsiz. bunlardan ekstra özellik farkı yerine kullanım kolaylığı, bir şeylerin hazır gelmesi gibi şeyler daha fazla düşünülmeli gibime geliyor.

- tasarım biraz daha sade olmalı diye düşünüyorum. efektler vesaire bir bakışta hoş geliyor ama, sürekli bu panel ile içli dışlı olacağız, ne kafayı ne gözleri yormaması lazım. aranılan bir şeyin kolay bulunması lazım. sayfalar arası geçişler hızlandırılmalı, biraz daha kurumsallık katılmalı.

bu güzel projede başarıların devamı tabi temennimiz,
iyi çalışmalar dilerim.

Merhaba MLT_,

Öncelikle önerilerin teşekkür ederiz.

Port konusunda haklısınız kurulum sırasında bu durumu varsayılan :1453 olarak göstererek özelleştirilebilir yapma taraftarıyız, hem güvenlik veya gizlilik açısından da daha uygun olacaktır.

Kullanım kolaylığı konusuna bizde önem veriyoruz, bir özelliği eklemeden önce bu konuda özgün geliştirmeler yapıyoruz. Kullanım kolaylığı çalışmasının başında tasarım geliyor, yeni sürümde tasarımda ufak ama biraz daha etkili kullanıma olanak sağlayan değişiklikler yaptık.

Testlerimiz bittiğinde yeni sürümü yayımlayacağız.

Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz.