Ben 6-7 ay kadar önce aldım. Daha önce Samsung S3 kullanıyordum. Z2 kullanmaya başlıyınca S3 oyuncak gibi gelmeye başladı. Çok profesyonel bir cihaz. Çevre donanımlarına bakmanızı öneririm. Anahtar,yüzük gibi eşyaları bulabilmek için küçük parçacıkları var ek olarak alınabilen, aynı zamanda cihaza uzak bağlantı saylaya bilen foto aparatı da çok işlevsel.

Telefonun artıları:
Performanslı ekran kartı ve işlemci, süper kaliteli fotoğraflar ve Sony'e özel ekipmanlar.

Telefonun eksileri: Çok ısınması(hem oyun, hem foto ve video çekimi sırasında aşırı ısınıyor. telefonu bir hafta yeniden başlatmayınca programsal hatalar meydana gelmeye başlıyor ve kendi kendine olmadık anlarda kapanıp açılıyor)

* Kapalı kutu alırsanız içerisinde mat ekran filmiyle geliyor ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mutlaka parlak film ile kullanın.

Ben yine de memnun kalmadım şu anda S5 kullanıyorum, çok memnunum. Android ile çok uyumlu çalışıyor. Fotoğraf kalitesi Z2 kadar değil ancak çok performanslı. Sony'nin Z3 ünü de denedim ancak Samsung Android alanında çok daha deneyimli ve uyumlu.