Yuztb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunuzu dağıtmak gibi bir cümle kuramadım dikkatini çekerim. Ben sadece yanlış bildiğim bir olayı sizinle paylaştım ve sizde düzeltiniz buna konuyu dağıtma değil bilgi alma denir.
Ayrıca halka açık bir alanda bir ticaret yapmayı düşünüyorsunuz ve sorulan yada yanlış bilinen bilgilerle konunuza yazan kişi/lere konumu dağıtmayınız diye anlıyorsunuz. İleri süreçte belki sizinle anlaşıp bende dil kursuna gideceğim veya farklı işler için sizden bilgi alacağım yine bu kadar sertmi çıkacaksınız?
Lütfen yanlış anlamayınız ve üstünü tekrar çiziyorum ben sadece bilgi almak amaçlı konunuza yazdım ve konunuzu dağıtmak diyorsanız buna özür dilerim.

iyi forumlar.
Merhaba

Yazmış olduğunuz ilk yazınızda yaptığınız alıntı ile yazdığınızın farklı olduğunu görebilirsiniz. 3.kişilerden duyduğunuz muhtemelen eski bilgilerle veya yanlış bilgilerle ciddi olmayan bir üslub ile yazmanız sonucu konuyu dağıttığınızı görmüş bulunuyoruz. Henüz forumda yenisiniz. Zamanla muhakkak tecrübe edineceksiniz. Yanlışınızı düzellttiğimiz halde dalga geçer uslubunuzla yanlışta ısrar etmeniz hoş değil. Gördüğünüz gibi konu sayenizde dağıldı. Teşekkürler.