rusyadaegitim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıntı yaparken ve sahip olduğunuz bilgilerin güncelliğine lütfen dikkat ediniz. Konuyu dağıtmayınız ! Rostov-na-Donu şehrinde bir öğrencinin yaşamını idame ettirmesi için ortalama gideri ( yeme,içme,sosyal gider ) = 200$ . Tabiki harcamanın sınırı yoktur. Bu kişiden kişiye görede değişebilmektedir. Ya arkadaşınızın yada sizin bilgileriniz güncel değil. Tekrar ediyorum konuyu dağıtmayınız.
Konunuzu dağıtmak gibi bir cümle kuramadım dikkatini çekerim. Ben sadece yanlış bildiğim bir olayı sizinle paylaştım ve sizde düzeltiniz buna konuyu dağıtma değil bilgi alma denir.
Ayrıca halka açık bir alanda bir ticaret yapmayı düşünüyorsunuz ve sorulan yada yanlış bilinen bilgilerle konunuza yazan kişi/lere konumu dağıtmayınız diye anlıyorsunuz. İleri süreçte belki sizinle anlaşıp bende dil kursuna gideceğim veya farklı işler için sizden bilgi alacağım yine bu kadar sertmi çıkacaksınız?
Lütfen yanlış anlamayınız ve üstünü tekrar çiziyorum ben sadece bilgi almak amaçlı konunuza yazdım ve konunuzu dağıtmak diyorsanız buna özür dilerim.

iyi forumlar.