uzak sunucuda bir php dosyası oluşturunuz.file_get_contents functionu ile getmetoduyla gerekli veriyi gönderin önerim direk site domaini ile gönderin acık kalmaz.Sonra get ile oluşturduğunuz php dosyasında get ile çekin veriyi eğer veritabanında böyle bir domain varsa 1 yazdırın yoksa 0 yazdırın.sonra fuctionda if kosun gelen 1 ise birşey karışmayın eğer değilse die kosun yada else kosun ekrana lisans gerekmektedir yazıp exit(); yapın.sonra ioncubeleyin tabi artık encode yapıp şireleri kırılıyorda en etkili çözüm böyle
teşekkür ederim
Merhabalar Cevabın için teşekkür ederim, eğer sizin için uygunsa bunu bana örnekleyebilir misiniz kod üzerinden
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:39:25 -->-> Daha önceki mesaj 17:18:36 --
Asil uzak sunucuda sql baglantisini disa acarsaniz sıkıntı yasabilirsiniz. Guvenlik sorunu yasabilirsiniz. Mantikli olan uzak sunucuda bir txt veya benzeri bi dosyaya gerekli sifrelerinizi site adreslerini kayit ettirip dogrulama yapmaniz. Ama bunu cache ile gunde bir defa yapsaniz yeterli.
@saintx; in vardi boyle bir class i ama o da saglikli calismiyor
evet onu bende inceledim hatta tek tek bütün yorumları okudum, şu anda çok sağlıklı gözükmüyor, o yüzden dışarıdan kimsenin erişim sağlayamayacağı bir yapı ile hazırlamak mantıklı olur diye düşündüm bunun için de db de barındırmak daha iyi olur diye düşündüm, uzak sunucuda bir lisans sayfası olur o gelen sorgulama isteğini sql ile karşılaştırır varsa izin verir yoksa çalıştırmaz db deki verilere sadece ben erişim sağlayacağım içinde kırılma gibi birşey söz konusu olmaz diye düşündüm