Grapxnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Şöyle bir sistem yapmak istiyorum umuyorum ki yine öğretici örneklerinizle yardımcı olacaksınız

Uzak sunucuda,
Bir DB'ye kendim belirleyeceğim 1-20'ye kadar karışık karakterlerden oluşmuş rastgele şifreler oluşturacağım.

Sonra B sitesine, C sitesine vs. vs. bu kodlardan şifreler vereceğim.

Şifre verdiğim siteler uzak sunucudaki bu şifrelerle uyuşması halinde çalışacak aksi durumda çalışmayacak.

Yani bir nevi script lisanslama yapmak istiyorum, çok tecrübeli değilim ama bu konu üzerinde epey araştırma yaptım fakat çok etkili bir lisanslama sistemi bulamadım. Sizce uzak sunucudan gelen bir şifre sorgulama işe yarar mı ve bunu nasıl yapabilirim.

Umarım derdimi anlatabildim
uzak sunucuda bir php dosyası oluşturunuz.file_get_contents functionu ile getmetoduyla gerekli veriyi gönderin önerim direk site domaini ile gönderin acık kalmaz.Sonra get ile oluşturduğunuz php dosyasında get ile çekin veriyi eğer veritabanında böyle bir domain varsa 1 yazdırın yoksa 0 yazdırın.sonra fuctionda if kosun gelen 1 ise birşey karışmayın eğer değilse die kosun yada else kosun ekrana lisans gerekmektedir yazıp exit(); yapın.sonra ioncubeleyin tabi artık encode yapıp şireleri kırılıyorda en etkili çözüm böyle

teşekkür ederim