Merhabalar,
Arkadaşlar İncir.com'dan eticaret paketi satın almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa durum nasıl kazanç elde ediyor musunuz kazancınız ne durumda birde davetiye gönderebilir misiniz?
Teşekkürler
Her e-ticaret sistemi gibi çalıştığınız oranda kazanç elde edebiliyorsunuz. Hem dropshipping ile aktif kazanç hemde networking ile pasif kazanç sağlayabilme imkanınız var. Aktif yönetim paneli incelemek, sistem hakkında detaylı bilgiler ve üyelik sonrası için destek için bana ulaşabilirsiniz.
Aynen bu bilgiler bana da lazım ? Hayır sever birisi bana da davetiye verirse çok sevinirim.
Davetiye sağlayabilirim size. Ön kayıt formunuzu oluşturabilmem için aşağıdaki bilgiler gereklidir.
İsim soyisim
Telefon no
mail adresi
tc no
doğum tarihi
Size bir ön kayıt formu gelecektir. Ve kaydınızı tamamlamış olursunuz.
İncir.com e-ticaret ile ilgileneceğinize adsense ile ilgilenseniz daha çok para kazanırsınız.
Bu forumda bile kendi sistemleri ile ilgili bilgi yazılmasını istemiyorlar.
Kazanç az. Belli bir puan var, o puanı yakalayamazsanız 1 yıl sonra tekrar aynı ücret ödemesi yaparsınız.
Bu sistemin neredeyse bütün detayları bu forumda var. Kendim daha önce açıkladım ve hala açıklıyorum. Aklınıza takılanları iletebilirsiniz. Kazanç çalıştığınız orandadır. Yanlış bilgilerinizden biri de 1 yıl sonra ödeme yapılmaz. Sisteme bir kereliğine ödeme yaparsınız bir daha asla ödeme yapmazsınız. Ömür boyu sistemin sahibisinizdir. Hosting, yazılım yada başka hiç bir şey için farklı bir ödeme yapmazsınız. Sistemin en güzel yönlerinden biri de bu.