Şu an piyasadaki en başarılı program olduğumuz doğrudur. Ancak şöyle bir sıkıntı var, Facebook her girişinizde tarayıcı ve ip adresi gibi bilgileri alıyor. Bu bilgilerin dışında her paylaşımınız, süre,zaman ve paylaşılan içeriğin mikdarı gibi bir çok süzgeçten geçiyor. Biz bunları engelleyecek bir çok sistem denesekte şimdiye kadar güvenlik önlemlerini bir çok seviyede geçtik. Birden fazla hesap kullanımında tarayıcı problemini geçsek de ip adresi problemimiz var. Bunun için farklı şeyler deniyoruz. Bu güvenliği de aşarsak sorun kalmayacak diye biliriz.
üstadım daha önceki sürümünüzde sınırsız hesap ekleme özelliği istemiştik, yeni sürümde bu gelmiş, çok güzel oldu ve akabinde geçen hafta 1 haftalık premium sürümü denedim.
4,5 hesabı app id güncelleyerek sürekli kullandım. Sürekli derken her hesaptan günde 1 paylaşım attım ve her hesapta ortalama 30,50 arası grup vardı. Paylaşımlar arasını çoğu zaman 20 sn, son paylaşımları ise 10 saniyeye düşürmüştüm. Ancak 4 ya da 5. günde hesaplarıma şifre değiştirme uyarısı aldım, 2 hesabıma hem şifre değişikliği hem de kimlik isteyince 2 hesap elimden düştü, diğerlerini kurtardım.
Acaba yaptığım yanlış bir durum mu var ? Yoksa 1 den fazla hesap kullanmanın bir sıkıntısı mı bu ?
Velhasıl web tabanlı olmak üzere yabancı yapım birçok uygulama kullandım, en başarılısı sizinki görünüyor. Ancak tekrar kullanmaya cesaret edemedim