Hocam sonuçta ücretsiz olarak bu hizmeti vermen tabiki güzel bir olay emeğine sağlık amacım taşlamak değil kesinlikle yanlış anlama.
Sana sadece şunu sormak istiyorum link kısaltma sitelerinin amacı nedir ve bir webmastır kendi sitesinin linkini neden kısaltmak ister ?
Cevap: Link kısaltma sitelerinin amacı uzun linke sahip olan sitelerin linklerini kısaltara linklerin her ortamda kullanılabilir olmasını sağlamak. Dünya genelinde özellikle twitterın ortaya çıkmasından sonra böyle bir ihtiyaç doğmuştur. Nedeni de twitterdaki karakter sınırlaması. Bu nedenle uzun domaini olan webmasterlar twitter vb. sosyal paylaşım sitelerinde kendilerini daha çok öne çıkarabilmek için mecburen link kısaltma servislerine başvurmuştur. Tabi twitter verilebilecek örneklerden sadece biri. Birçok alanda aynı mantıkla linkler kısaltılır.
Bu nedenle yaptığın işe en başta sen senin domainlerin karşı demek istedi.
Sorumun cevabını da yazıyorum ki sen de cevap verdikten sonra karşılaştırabileyim eğer varsa bir yanlışım sayende düzeltmiş olurum.
Bak zaten diyorum ki twitteri yada herhangi popüler olmuş bit.ly gibi alan adlarını örnek almıyorum, her webmasterin bakış açısı farklıdır. Eğer sen kısa ve uzunluguna değil işlevine bakıyosan ki

öyle bakmalısın sağda solda linkini ona göre paylaşmalısın derim. Bir çok tanıdıgım var sırf kısa url sitelerini arşivlemiş oralardan kendine backlink sağlamış böyle bakarsan nasıl baktıgımı görmüş olursun, elbetteki uzun domain diğerlerine göre bakarsak böyle.
Sonrasında niche olayı var domainde anahtar kelimeye göre hoşuma gitti aldım şuanda bir sorunu var onu halledicem tşk alakana.