controlbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DIKSIYON ve KONUSMA Egitim CD-ROM
RUSCA GORSEL EGITIM DVDsi
10 SAATTE INGILIZCE VCD EGITIM SETI
YÖNETİCİLİK EĞİTİM MERKEZİ
SEKTOREL TANITIM URUNU
RUSÇA DİL AKADEMİSİ
SAN DANIŞMANLIK VE FİNANS
DENGE DİKSİYON VE İLETİŞİM MERKEZİ
CELLINI MASAJ KOLTUKLARI
SİSTEM KARİYER ENSTİTÜSÜ
DOĞU AKADEMİ DANIŞMANLIK HİZ
BERLİN İHRACAT

vb .
---------------------------------------------------------------------

Bu tarz spam atan müşterimizin adı : GÖ**UN ÇA***AN - AB****AH DE*İR vs vs..

Kayıtlı Tel : 90532716***4 (Cep Onaylı)

satis_berlin@yah**.com
doguakademi1@my**t.com
denge.siparis@yah**.com
vizyondil@g**il.com
bilgi.ajans@yah**.com
kariyersistem@yah**.com
abdullahdemir45367@yah**.com
zamzam7884@my**t.com
best.tanitim@gm**l.com
----------------------------------------------------------------

Hepimizin yakından tanıdığı meşhur spamcılar olduğu için paylaşma ve bilgilendirme gereksinimi duyduğumu belirtmek isterim. İlgili kişinin tüm hizmetleri ( 3 Fransa 2 İngiltere 2 Türkiye VDS Sunucu) süresiz iptal edilmiştir. Şuanda özkuladan ve vb bir kaç yerden daha hizmet aldığını farkettik. Temiz internet için spamcılara göz açtırmayalım. Herkese iyi çalışmalar.
--------------------------------------------------
http://blog.igotek.net/spam-mail-gon...olandiricilar/

http://ugurozmen.com/pazarlama/saldirgan-olusumlar

http://blog.igotek.net/spam-mail-gon...olandiricilar/

http://forum.donanimhaber.com/m_62806468/tm.htm
aynı mailler hergün 100'ün üzerinde gelmeye devam ediyor. Bu kişiler şuanda R10'nun en eski üyelerinden birinden hizmet almaya devam ediyor.
Bu hizmeit veren kişiye sesleniyorum, lütfen temiz bir internet için, spamcı olmayan diğer müşterileriniz için (ben müşteriniz değilim)destek verin.