Son birkaç gündür cryptodouble sitesi coin gündemini meşgul ediyor. İlgi günden güne katlanarak artıyor. Herkes parasını 100 saatte ikiye katlamanın hayalini kurarken aynı zamanda sitenin kapanıp coinlerinin çöpe gitmesinden de korkuyor. Kenardaki coinleri değerlensin diye Cryptodouble'a yatıranlar da var, büyük risk alıp 100 saatte köşeyi dönmeyi hedefleyenler de.

Ben de yaklaşık 0.7 BTC yatırdım ve ilk ödememi 2 gün sonra alacağım. Bir site bu kadar yüksek kazanç verince endişe de o oranda büyük oluyor. Sitede tüm yatırılan ve çekilen coinler şeffaf olsa da toplam ne kadar yatırılmış, ne kadar çekilmiş, sitenin şuanki karı ne kadar bilmeden yatırım yapınca önünüzü göremiyorsunuz. Sitenin günlük kazancı artıyor mu? Yoksa günlük kazancı geriledi ve site tası-tarağı toplayıp kaçacak mı? Bunu bilmek biraz daha sağlam adım atmamızı sağlıyor.

Bu ihtiyaca binaen Cryptodouble'a şimdiye kadar yatırılan-çekilen coinlerin toplam ve günlük istatistiklerini belirten bir istatistik yayınlamaya başladım. Bu istatistiği sürekli güncelleyeceğim ve detaylandıracağım. Bu istatistiğin Cryptodouble'a yatırım yapacak arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum.

Mesela dün (07.01.2015) siteye 647 BTC yatırılmış ve 188 BTC çekilmiş. Yatırılan BTC çekilen BTC'nin yaklaşık 3,5 katı. Bu istatistik sonucuna göre şimdilik sorun yok gibi. Bakalım önümüzdeki günlerdeki istatistikler bize neler gösterecek.

Herkese bol kazançlar.

//EKLEME

İstatistik sayfasına aşağıdaki özellikleri ekledim.

- Hangi tarihde, hangi coin den, kaç tane yatırılmış ve çekilmiş,

- Hangi tarihde yatırılan coinlerin toplam değeri kaç btc ve kaç dolar. Yatırılan altcoinlerin BTC değerini bter.com verilerini kullanarak hesapladım. USD değerini coinmill.com verilerini kullanarak hesapladım. Toplam BTC ve USD değerleri güncel değerlerden hesaplandığı için coinlerin değeri değiştikçe farklılıklar gösterecektir. bter.com'da satışı olmayan coinler 0 olarak hesaplanmıştır.

Örneğin;
Şuanda 100000 DOGE = 0,059 BTC = 16,77 USD gibi

- Bugünün güncelleme tarihi "Last Update:" yazısının sağında yazıyor. Buradaki saat Cryptodouble'ın saati. Türkiye'den 2 saat geridir.

Eklememi istediğiniz istatistikler varsa söylerseniz eklerim.

Cryptodouble Istatistikleri için buraya tıklayın.