Bu evden eve nakliyat sektörü bizim ülkede seo açısından çok fazla şişirilmiş ve abartılan bir sektör haline geldiğini düşünüyorum.

Bizde üretim yaptığımız ürünleri nakliye ile bir yerden başka bir yere kamyon çağırarak gönderiyoruz. Ve elimize işlerde belki en az 4 defa evden eve işi eden kamyoncular geçmiştir.

NAKLİYAT SEKTÖRÜ NAKİT DÖNEN (GENELDE) ve eğer memur gibi bir kesim tayinleri çıkmazsa yavaş ilerleyen bir sektör. Burda iş eden tüm nakliyeciler parça yükler alırlar. Nakliye NAKİTİN DÖNDÜĞÜ eskiye oranla karı birazda olsa azalmış bir alandır.

VE KAMYONCULARIN SAĞLAMINIDA zor bulursunuz.
Yazım dil bilgisi kurallarına uymayabilir. K.bakmayın. Ama bu sektör öyle bir abartıldıki ben geçen sene ocak şubat zamanında yanlış hatırlamıyorsam adwords reklamı dahi vermiştim iş verdiğimiz kamyoncuya paslarız işleri diye. Ama sektör öyle burdaki herkesin düşündüğü gibi değil.

Bu sektördeki para nakliyat (ambarında kamyon bağlayanlar parayı kazanırlar) işinde genelde nakit olduğundan parası boldur.

Ama bence herkes öyle **.*** gibi bir paralar düşünmesin. Ben böyle düşünüyorum.

Seo sadece tek bir kelimeye yönelmek değildir. Emin olun potansiyel müşteri (hizmeti alacak) evden eve nakliyat yazarak kesip atmaz. Ya yerini yazar başka şeylerde yazar. Neyse konu uzamasın. Herkese iyi forumlar.